SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Schimbările aduse de Darren Cahill în jocul Simonei: "E o relaxare pozitivă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 20:21

Antrenorul Simonei Halep la turneul de la București, Daniel Dobre, a a vorbit despre schimbarea de mentalitate pe care a suferit-o Simona de când este antrenată de Darren Cahill.

"În primul rând, felul în care își privește tenisul și poziția. Australienii sunt mai relaxați, nu văd tenisul ca pe ceva pe viață și pe moarte. Pierzi azi, poți să câștigi mâine. Darren a reușit s-o facă mult mai relaxată, e o relaxare pozitivă. Ați văzut ce frumos vorbește. Și pe teren e mai pozitivă", a spus Daniel Dobre pentru treizecizero.ro.

Acesta a dezvăluit că românca și-a dorit foarte mult să fie prezentă la Bucharest Open, turneu pe care l-a și câștigat astăzi, în fața Anastasijei Sevastova, scor 6-0/6-0.

"Foarte puțină lume știe cât de greu e să joci acasă. Și-a dorit mult să fie aici, pentru oameni în primul rând."

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  18 Iulie 2016, 00:52

Felicitari, multa bafta in America!

spinoza
spinoza  •  17 Iulie 2016, 23:50

Bravo Simona!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  17 Iulie 2016, 21:54

Castigul cel mai mare anul acesta a fost faptul ca a reusit sa-l convinga pe Darren Cahill sa semneze contractul si lucreaza cu unul dintre cei mai buni antrenori din lume!Acum,doar sanatoasa sa fie,in rest,nu am nici cel mai mic dubiu in privinta castigarii unui GS!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează