SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Scrisoare deschisă a Serenei Williams pentru mama sa » Campioana americană își exprimă recunoștința, dar vorbește și despre droguri și tenis

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 21 septembrie 2017 12:30

Serena Williams îi mulțumește mamei sale pentru că i-a dat un corp puternic, care să facă față în viață și în tenis, o însușire pe care a observat-o și la fiica sa, în vârstă de două săptămâni! 

Jucătoarea de tenis a postat mesajul pe rețeaua de socializate Reddit, al cărei fondator este logodnicul său Alexis Ohanian. ”Ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fetița mea și ea are mâinile și picioarele mele!”

Serena, în vârstă de 34 de ani, vorbește de greutățile prin care a trecut în cariera sa. ”Am fost numită bărbat pentru că am părut puternică din exterior. S-a spus că folosesc droguri (Nu poate fi vorba de așa ceva, am avut întotdeauna prea multă integritate pentru a mă comporta necinstit, pentru a obține un avantaj).

S-a spus că nu aparțin sportului femeilor – că aparțin bărbaților – deoarece sunt mai puternică decât multe alte femei (Nu, doar muncesc din greu și m-am născut cu acest corp și sunt mândră de el)”.

Multipla campioană americană, câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, îi mulțumește mamei sale pentru susținerea ei permanentă. ”Sunt mândră că am reușit să le arătăm cum arată unele femei. Nu toate sunt la fel.

Mulțumesc că ai fost modelul de care aveam nevoie, pentru a suporta toate greutățile, pe care le consider acum ca niște provocări. Eu sper să-mi învăț copilul, pe Alexis Olympia, la fel, și să aibă aceeași tărie pe care tu ai avut-o”.

sursa: chicagotribune.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează