SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NEW HAVEN

Se cunoaşte tabloul pentru următorul turneu al Simonei Halep! » Adversare dificile: pe cine poate întîlni

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 11:31

Simona Halep a fost învinsă de Maria Şarapova în sferturile de finală de la Cincinnati, iar săptămîna viitoare va participa la un alt turneu, la New Haven.

De altfel, Simona chiar a cîştigat turneul de la New Haven anul trecut, iar acum şi-a aflat adversarele de la competiţia care va începe luni.

Halep este favorită principală la ultimul turneu dinainte de US Open şi are un prim tur liber. Nici în runda a doua nu va avea probleme, urmînd să o întîlnească, cel mai probabil, pe Rybarikova.

Italianca Flavia Pennetta este prima adversară periculoasă, iar Halep o poate întîlni în sferturi. În schimb, în semifinale, Halep se poate bate cu daneza Wozniacki, aflată în mare formă, sau cu o altă italiancă, Sara Errani. Caroline Wozniacki este în semifinale şi la Cincinnati şi pare într-o revenire de formă.

Pe partea inferioară a tabloului se află Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Dominika Cibulkova şi Carla Suarez Navarro, una dintre ele putînd fi posibila adversară a Simonei într-o eventuală finală.

Cîştigătoarea de la New Haven primeşte 120.000 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
axy1
axy1  •  17 August 2014, 09:57

Va place tenisul? s://www.youtube.com/watch?v=ZROVgsIuMds

axy1
axy1  •  17 August 2014, 09:22

Relax guys, Simona castiga la New Haven si apoi va ajunge in finala de la New York pe care o va castiga la mare lupta cu Wiliamsova. La ora actuala este una dintre cele mai inteligente jucatoare din lume cu un bagaj tehnic impresionant. Iar la ultimele antrenamente, Wim (Fissette nu Bledon) i-a dat câteva teme interesante cu continut tactic : - Sa foloseasca racheta cu mana stânga în caz de necesitate: contre-pied etc. (ambidextrele sunt acceptate de WTA); - Sa urle ca disperata de câte ori loveste mingea (câstiga incredere si demoralizeaza adversarele) si sa traga de timp cu seninatate si tupeu (la limita regulamentului); - Sa se ceara afara când adversarei îi merge jocul (fals pretex

titiduru22
titiduru22  •  17 August 2014, 01:19

Ma bucur ca in sfarsit romanii si-au dat seama cam ce poate sau mai bine zis ce nu poate uritica asta de Halep !!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează