SPORTURI  »  TENIS  »  REACŢIE

Se desparte Simona Halep şi de Virginia Ruzici? Ce spune Ion Ţiriac despre acest lucru

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 19:01

Ion Ţiriac a comentat o eventuală despărţire a Simonei Halep de managerul ei, Virginia Ruzici, pe care o şi atenţionează cu privire la viitorul ei alături de sportiva româncă.
"Simona este foarte «valabilă» pentru oricare manager din lumea asta. Oricare ar vrea să pună mîna pe ea. Ea are un manager care se numeşte Ruzici şi depinde numai de Simona dacă vor continua împreună.

Ce a făcut pînă acum a fost absolut corect. Dacă te măriţi cu cineva, ai o treabă împreună. Acum, dacă doamna Ruzici îşi ia un partener la treaba cu managementul, va fi mai uşor", a spus Ion Ţiriac pentru Dolcesport.

Simona Halep a renunţat luna acesta la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette şi urmează să anunţe cu cine se va pregăti în continuare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
hotangels
hotangels  •  24 Noiembrie 2014, 11:14

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Noiembrie 2014, 02:23

Ruzici a crezut in ea inca de cand era locul 70. Tiriac nu poate contesta asta si desi e interesat de Halep, e dispus sa imparta 'prada' cu Virginia.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  23 Noiembrie 2014, 23:03
Postat de valyomanyd pe 23 Noiembrie 2014, 20:55

Nea Gigi, matale esti ? :)))) Gigi Becali : " Nu conteaza cum castiga Steaua, din 11m inventat, din offside de 2 m , numai sa castige ! "

mars potaie! maidanezii la cusca!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează