SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

Se joacă pe patinoar » România va înfrunta Spania la Galaţi în Grupa Mondială II a Cupei FED

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 20:02

Federaţia Internaţională de Tenis a acceptat propunerea forului român de a organiza meciurile cu Spania, contînd pentru Grupa Mondială II din Fed Cup, la Patinoarul Dunărea din Galaţi, în perioada 7-8 februarie 2015.
"Meciurile vor avea loc pe o suprafaţă pe care o vom alege împreună cu echipa de Fed Cup a României. Am ales acest oraş pentru că vrem ca echipele de Fed Cup şi Cupa Davis să ajungă în cît mai multe oraşe din România", a declarat preşedintele FRT, George Cosac.

"Este posibil ca suprafaţa pe care vor avea loc partidele să fie una rapidă",a declarat Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei formate din Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu. Echipa cîştigătoare se va califica pentru barajul Grupei Mondiale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează