SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2015

Se ştie cînd va juca Simona Halep în sferturile de finală de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 10:55


Makarova a intrat la finalul anului trecut pentru prima dată în top 10 WTA, iar la această ediţie de la Melbourne a jucat excelent. În optimi  a trecut categoric de Julia Goerges, scor 6-3, 6-2.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova în sferturile de finală de la Australian Open, iar în această dimineaţă a aflat şi ora la care se va disputa confruntarea.

Românca va da piept cu Makarova pentru un loc în prima semifinală la Australian Open în această noapte, de la 02:00, în direct pe Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO. Meciul se va disputa pe Rod Laver Arena şi va fi urmat de confruntarea şoc dintre Maria Şarapova şi Eugenie Bouchard.

Simona Halep s-a calificat în această fază a competiţiei fără să piardă vreun set, la fel ca adversara sa. De altfel, ele sînt singurele jucătoare calificate în sferturi care nu au pierdut vreun set.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
lapusneanul
lapusneanul  •  26 Ianuarie 2015, 15:55
Postat de nebraska pe 26 Ianuarie 2015, 14:58

Tu ce ai ma cu Simona? Ce ti-a facut?

nu i-a facut nimic,e masochist ...

nebraska
nebraska  •  26 Ianuarie 2015, 14:58
Postat de irishjoe pe 26 Ianuarie 2015, 11:25

Makarova va da de pereti cu machidonca o va scoate din teren multi kokhalari la noapte se vor sinucide vor sarii de la etaj vor baga in vena!

Tu ce ai ma cu Simona? Ce ti-a facut?

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Ianuarie 2015, 14:06
Postat de costanb pe 26 Ianuarie 2015, 10:48

Nu stii nici tu ce si cum.'"cardinalul" s-a referit la cu totul altceva,in speta fiind vorba de constructia gramaticala a frazei,nu de competenta "ziaristului in materie de tenis"

crezi ca trebuie sa fii doctor docent sa-ti dai seama ce a vrut sa spuna cardinalul, eu am vrut sa scot in evidenta ...... jurnalistii gesepisti sunt agramati si nu au treaba cu tenisul...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close