SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Se ştiu campionii din proba de dublu de la Roland Garros

Kristina Mladenovici şi Caroline Garcia Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Kristina Mladenovici şi Caroline Garcia Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 17:34

Feliciano şi Marc Lopez au câştigat proba masculină de dublu de la Roland Garros, în timp ce în proba feminină au triumfat franţuzoiacele Caroline Garcia şi Kristina Mladenovici.

Feliciano şi Marc Lopez i-au învins în ultimul act pe fraţii Bob şi Mike Brian, în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-3, fiind prima pereche spaniolă care câştigă trofeul la această probă din 1990.

La fete, Garcia şi Mladenovici au trecut de Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina, tot în trei seturi, 6-3, 2-6, 6-4. Makarova şi Vesnina au fost campioane în proba de dublu de la Roland Garros în 2013.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează