SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Se umple de bani! S-a aflat cât primește Genie Bouchard după procesul cu Federația Americană de Tenis

FOTO: www.si.com
FOTO: www.si.com

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 09:57

Eugenie Bouchard, locul 115 WTA, a câștigat procesul cu Federația Americană de Tenis, în urma unui incident petrecut la ediția din 2015 a turneului de la US Open.

Canadianca de 24 de ani va primi despăgubiri importante, după decizia unui tribunal din New York. Deși suma este confidențială, presa din SUA dezvăluie că Genie va primi între 10 și 15 milioane de dolari!!

Bouchard a reclamat condițiile nepotrivite din vestiarul turneului de la US Open, când a căzut în vestiar şi s-a lovit la cap, alunecând pe podeaua udă. Bouchard a făcut apoi chiar şi un RMN şi a continuat evaluările medicale la oficialii turneului.

Suma reprezintă cel puțin dublul banilor câștigați de Bouchard din tenis. Până acum, fosta finalistă la Wimbledon 2014, adunase "doar" 5,8 milioane de dolari din tenis.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bodrin
bodrin  •  27 Februarie 2018, 16:55

Mai, baiețică autor, tot aici in Gsp, in postarea cu titlul "A batut-o pe Simona Halep...", un alt băiețică - coleg cu matale, o tabeleaza pe Bouchard cu 7,1 milioane parca de USD numai in 2017, scosi din tenis+sponsorizari! Inteleg, documentarea sistematica e greu de facut, cere timp si nevoie de probitate profesionala, dar sa nu va puneti de acord in interiorul gazetei ( cred ca redactie e mult spus), asta nu msi este de inteles si va face de ras. Ca gazeta.

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Februarie 2018, 12:39

8,5 ia de la Nike in fiecare an, deci..

1442432749389929
Marius Velcovici  •  27 Februarie 2018, 12:22

Titlu- 'Se umple de bani! S-a aflat cât primește Genie Bouchard după procesul cu Federația Americană de Tenis' Articol-'Canadianca de 24 de ani va primi despăgubiri importante, după decizia unui tribunal din New York. Deși suma este confidențială, presa din SUA dezvăluie că Genie va primi între 10 și 15 milioane de dolari!!' GG gsp, inca un articol luat de pe fb , instagram sau alte site-uri si cu titlu de fituica de 2 bani ce sunteti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează