SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Șeful WTA o laudă pe Halep după calificarea la Turneul Campioanelor: "E o jucătoare remarcabilă"

Foto: site-ul WTA
Foto: site-ul WTA

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 17:42

Steve Simon, președintele executiv al WTA, a lăudat-o pe Simona Halep pentru calificarea la Turneul Campioanelor în urma victoriei din sferturile de finală de la Wuhan.

"Felicitări Simonei pentru calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore pentru al treilea an consecutiv!

Este o jucătoare remarcabilă, care a avut un sezon foarte bun, cu trei titluri WTA, iar fanii din Singapore şi din întreagă lume se vor bucură să urmărească spiritul său competitiv împotriva celorlalte tenismene de top", susţine Steve Simon, citat de site-ul WTA.

Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Wuhan cu Petra Kvitova, numărul 16 WTA. Va fi cea de-a patra confruntare directă dintre cele două, sportiva noastra câștigând toate cele trei dueluri de până acum.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  30 Septembrie 2016, 08:45
Postat de mobilajucarii pe 29 Septembrie 2016, 22:07

La ce rezultate a facut si la ce nivel are, ar fi culmea sa n-o laude !

Nu cred ca se prea percepe, avem noi aici pe forum specialiști adevărați, cunoscători fini ai fenomenului, care afirma cu tărie ca Simona este cea mai slaba finalista de GS, ocupanta de loc 2 etc. din istorie si ca acești 2 ani petrecuți in top 5 sunt o pura întâmplare, un noroc chior :-)))

mobilajucarii
mobilajucarii  •  29 Septembrie 2016, 22:07

La ce rezultate a facut si la ce nivel are, ar fi culmea sa n-o laude !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează