SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Seism în circuitul WTA! Un nume gigantic face un pas în față! "Nimeni nu face controale, toate s-au dopat"

Chris Evert, alături de Maria Șarapova, la finala Roland Garros 2014 // FOTO: Guliver/GettyImages
Chris Evert, alături de Maria Șarapova, la finala Roland Garros 2014 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 15:11

După ce Maria Șarapova a anunțat că a fost depistată pozitiv pentru că a consumat un medicament care conținea o substanță interzisă, meldomiun, au apărut tot mai multe discuții despre dopajul din tenis.

Chris Evert, fost mare jucătoare de tenis, a vorbit despre acest subiect și spune că pe vremea ei, jucătoarele se dopau.

tiu că multe jucătoare din circuitul feminin se dopau. Nu ne făceau controale antidoping și jucătoarele luau substanțe pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Doar dacă ai sta cu capul sub pământ ai presupune că nu se pot lua subsante interzie în sportul profesionist. Asta se întâmplă în toate sporturile. Se întâmpla când jucam și eu", a spus americanca Evert, potrivit site-ului Punto de break.

18 turnee de Grand Slam
a câștigat Chris Evert în carieră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
mvradulescu
mvradulescu  •  17 Martie 2016, 13:12
Postat de botizann pe 16 Martie 2016, 16:43

Inclusiv ea a luat... Doar americanii au inventat toate prostiile chimice

Un singur amendament : "performeri" în domeniul dopajului au fost sportivii din fosta RDG, însă presupunerea că marea majoritate a sportivilor cu performanțe ieșite din comun au găsit soluții să-și "amelioreze rezultatele" folosind diferite metode neortodoxe (inclusiv chinezii, coreenii, rușii, canadienii, americanii, spaniolii, probabil și ***), dar beneficiază de "amănuntul" că în cele mai multe cazuri nu au fost identificate cu certitudine procedeele prin care fac asta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  17 Martie 2016, 00:45
Postat de Dan Miclea pe 16 Martie 2016, 19:54

Unele ziare scriu ca Giocovici face transfuzii de sange la fel cum facea Armstrong in ciclism. Metoda nu poate fi depistata de niciun control.

Ce sport practica Giocovici asta ? :))

agentul0007
agentul0007  •  16 Martie 2016, 22:04

sa le controleze pe toate si pe toti .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează