SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

SENZAȚIONAL! Finală românească la Turneul Campionilor! Tecău și Rojer i-au învins pe frații Bryan și se vor bate pentru trofeu cu Mergea și Bopanna

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 21:23

Perechea Horia Tecău /Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, s-a calificat în ultimul act al Turneului Campionilor, după 6-4, 6-4 cu Bob și Mike Bryan.

Cei doi se mai întîlniseră de 4 ori cu dublul american, însă au fost învinşi de fiecare dată. Victoria a venit însă la momentul potrivit, Tecău și Rojer impunîndu-se în semifinalele Turneului Campionilor.

Perechea româno-olandeză e neînvinsă la Londra, cîștigînd toate cele patru partide disputate pînă în momentul de față.

În finală, cei doi vor evolua împotriva perechii formate din Florin Mergea și Rohan Bopanna. Aceștia i-au învins astăzi în prima semifinală pe Dodig și Melo, 6-4, 6-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
mutu57
mutu57  •  22 Noiembrie 2015, 01:47

Ce a uitat sa mentioneze articolul este ca perechea Rojer-Tecau e #1 ATP la dublu in lume!!! Comentatorii englezi in extaz. (Mai putin trolii care pun comentarii pe GSP.)

mutu57
mutu57  •  22 Noiembrie 2015, 01:45
Postat de botizann pe 21 Noiembrie 2015, 23:44

@unurt ...nusunt Halep , chiar nu imi place jocul ei ...e insipid...o Serena care joaca pe apa plata ( fata deSharapova care are o idee de joc de atac totul) , asta e Halep ... nu are nimic valoros ... Pentru mine in tenis exista doar Federer in tenisul masculin si Graff in cel feminin ... Ei chiar sunt din afara turmei si asta ii face speciali in ochii mei .... Cat despre astia doi... in tenis cred ca multi habar nu au cu ce mana tin racheta ... tenisul la dublu e ca minifotbalul ( era sa zic futsal dar Falcao e top-class acolo )

Standarde tare ridicate ai matale, nene. In afara de Graf si Federer, si Maria ta nimeni nu stie tenis. locul 1 in lume la dublu tenis nu valoraza nimic in comparatie cu realizarile mariei tale. Nu cumva au uitat sa-l impuste pe nea Nicu si esti chiar matale, geniul Carpatilor?

124021931267836
Vasile Faghiean  •  22 Noiembrie 2015, 01:41

Bravo,bravo! Mergea si Tecau , sa speram ca va tine cat mai mult acest vis, sa nu fie numa un foc de paie. Mult succes baieti! pe cand si la cel feminin? probabil cand se vor retrage Serena si Sarapova, dar vin altele din urma si ale noastre?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează