SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Serena e fascinată de Messi: "Îmi place foarte mult, e absolut incredibil!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 18:25

Serena Williams așteaptă finala de la Australian Open, contra nemțoaicei Angelique Kerber, locul 6 WTA.

Dacă va triumfa în ultimul act, liderul WTA va cîștiga pentru a șaptea oară Australian Open și va ajunge la 22 de turnee de Grand Slam cîștigate, egalînd-o pe Steffi Graf, cea care deține recordul.

Americanca și-a dezvăluit preferințele din alte sporturi și și-a mărturisit admirația pentru doi dintre cei mai buni jucători de tenis. "Îmi plac foarte mult Roger Federer și Novak Djokovici. Dintre toți cei care practică acest sport, ei sînt cei pe care îmi place cel mai mult să-i văd jucînd.

În general, nu urmăresc alte sporturi în afară de fotbalul american. În ceea ce privește celălalt fotbal, îmi place foarte mult Messi. E un sportiv absolut incredibil", a spus Serena.

 Meciul Williams - Kerber va avea loc sîmbătă, de la ora 10:30, ora României, în direct pe Eurosport.

Serena și Kerber s-au duelat de șase ori, iar americanca s-a impus de cinci ori. Kerber se află la prima finală a unui turneu de Grand Slam şi, în cazul unui succes, va urca pe locul 2 WTA, urmînd s-o depăşească pe Simona Halep.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează