SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Serena i-a surprins pe jurnaliști după victoria în fața surorii sale: "Vreau să fiu în pat"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2015 19:42

Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului de la US Open după victoria în fața surorii sale, Venus, scor 6-2, 1-6, 6-3.

Sora mai mică din familia Williams i-ar surprins pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă cînd i-a anunțat că nu-i face plăcere prezența acestora și că vrea să plece.

"Știți, nu vreau să fiu aici! Vreau să fiu în pat, este ora 11:30 și mîine mă trezesc devreme pentru antrenament. Nu vreau să răspund la nici o întrebare și voi continuați să le puneți. O să fiu sinceră cu voi, nu-mi faceți seara deloc plăcută!", a spus Serena Williams zîmbind.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  09 Septembrie 2015, 21:07

cred ca da tare cu pumnu!!!

dubluv
dubluv  •  09 Septembrie 2015, 20:18

foarte tare, bravo ei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează