SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA CINCINNATI

Serena Williams a cucerit titlul la Cincinnati după ce a învins-o pe Ana Ivanovici » Americanca se distanţează de Simona Halep

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 09:07

Serena Williams a cîştigat turneul de la Cincinnati dotat cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari după ce a învins-o în finală pe sîrboaica Ana Ivanovici, locul 11 WTA, scor 6-4, 6-1.

Americanca, numărul 1 WTA, a cucerit al cincilea titlu din acest sezon după o oră şi 4 minute de joc în care a reuşit şi 12 aşi, ea mai cîştigînd trofee la Brisbane, Miami, Roma şi Stanford. Această victorie reprezintă cel de-al 62-lea titlu din întreaga sa carieră. Serena a fost recompensată pentru acest titlu cu 900 de puncte în ierarhia mondială.

La turneul de la Cincinnati, Simona Halep a părăsit competiţia în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de rusoaica Maria Şarapova cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4. Meciul dintre cele două a consemnat cea de-a cincea înfrîngere suferită de româncă în faţa rusoaicei, din tot atîtea întîlniri.

Halep a primit un premiu de 64.170 de dolari şi 190 de puncte WTA pentru calificarea în "sferturi". La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins tot faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanţa avea de apărat 225 de puncte la turneul american.

La competiţia americană au mai participat Sorana Cîrstea (eliminată în primul tur de Ana Ivanovici) şi Irina-Camelia Begu (învinsă, tot în prima rundă, de kazaha Zarina Diyas).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
ceaiuri
ceaiuri  •  18 August 2014, 22:35

e ceva normal...serena e inca cea mai buna jucatoare de tenis cand vrea..cand nu joaca precum la dublu,deci pana nu iese la pensie nu are cine sa o detroneze

pma77
pma77  •  18 August 2014, 22:24

ziarist oligofren...Simona e prea mica pentru Serena ca sa pui un asemenea titlu de cacat!!!

oricare
oricare  •  18 August 2014, 17:00

Si Turul Frantei s-a castigat fara nicio etapa castigata de invingator. Si cupa mondiala la biathlon s-a castigat in acest mod. Insa, pentru Simona, daca vrea sa devina un star, are nevoie de victorii mari, cu Sharapova, Williams si mai ales sa castige turnee mari, mai ales cele de grand slam.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează