SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams bagă spaima în jucătoarele din circuitul WTA: "Mă gîndeam că o să mă bată! Avea un zîmbet de criminal în serie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 10:00

În 2015, Roberta Vinci a învins-o în semifinalele US Open pe Serena Williams, oprind-o pe această din drumul spre al patrulea turneu de Grand Slam al anului și al 22-lea din carieră.

Recent, italianca a povestit un episod amuzant de la începutul anului, înainte de Australian Open, și a recunoscut că era speriată de liderul WTA.

"Am să vă povestesc ceva. Eram în Melbourne, iar eu nu o cunoșteam personal pe Serena Williams. Eram la restaurant, cînd ea a trecut pe lîngă mine.

M-am uitat în sus și mi-am spus «Ea este». Am devenit crispată și m-am gîndit «La naiba, acum o să te bată. Acum o să te bată. O să mă plesnească cu mîna dreaptă». Dar nu s-a întîmplat nimic. A trecut pe lîngă mine.

După aceea, s-a întors cu mîncare și eu mă gîndeam «O, Doamne! O, Doamne!». Am salutat-o, iar ea avea un zîmbet ca de criminal în serie. Am simțit că încă mă urăște", a declarat Vinci, pentru Tennis World USA.

Serena Williams are 21 de titluri de Grand Slam și mai are nevoie de un turneu pentru a o egala pe Steff Graf, deținătoarea recordului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  06 Februarie 2016, 13:07

Cum sa declari nene asa ceva??? Cum sa crezi ca Serena Williams o sa te bata intr-un restaurant??? Sincer, mi-e scarba de italiencele astea din WTA.

bimbi79
bimbi79  •  06 Februarie 2016, 12:27

Cine semneaza acest JENANT comenrariu ? Sa-i transmiteti sa nu uite sa traga apa..., este lipsa de profesionalism ceea ce se scrie aici... Mai bine ar intitula acest colt de pagina ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kossu
kossu  •  06 Februarie 2016, 11:03

„... și eu mă gîndeam în timp ce mă gîndeam” - Gâgă, angajatul perfect al lui Tolontan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close