SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams și-a anunțat succesoarea în fruntea clasamentului WTA: "Tu vei fi numărul unu în lume!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 18:36

Serena Williams a câștigat finala de la Roma în fața lui Madison Keys, iar liderul mondial WTA i-a prevestit un viitor extraordinar adversarei sale.

La finalul meciului dintre cele două, Serena i-a transmis un mesaj adversarei, care ocupă locul 17 WTA, anunță Tennis Podcast.

"Sunt foarte mândră de modul în care ai luptat! Cu siguranță vei fi numărul unu în lume!", i-a spus Serena lui Madison.

La conferința de presă de după meci, Serena a continuat să-și laude conaționala: "Cred că Madison este o jucătoare extraordinară. Are potențialul de a fi numărul 1".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
catalynn
catalynn  •  17 Mai 2016, 06:57
Postat de wowmashha pe 16 Mai 2016, 20:22

*** cum sa zica asa ceva ? Poi nu.si da seama cate injuraturi si blesteme va lua de la cei o mana de *** fani halep.cum sa existe aceasta probabilitate ca alta jucatoare leat cu halep sa fie nr 1 .dar nu permite religia asa ceva .se vor scufunda planetele.

Ce tot îndrugi acolo bre, ***?! Serena e doar politicoasa, a facut o declarație de complezenta, Keys e nu doar americanca dar si de aceeasi rasa, ca urmare mi se pare firesc sa o încurajeze. Dupa ce a furat-o de la Simona la Singapore si apoi a noastra in loc sa o trimită direct acasa dând macar un set Anei Ivanovici a ajuns sa piardă finala nu mai stia cum sa se scoată si facea poze cu viitoarea #1. Mai scârbă ca de Serena nu imi era decat de trișoarea ta, de aia am scapat momentan, sper sa scăpam si ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  17 Mai 2016, 01:03

Patricia Tig i-a scos tenisul din cap lui keys la Madrid,mai degrabă o văd pe româncă mai bună decât americanca asta norocoasă !

831886453621417
Tepes Vlad  •  17 Mai 2016, 00:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează