SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams şi-a pierdut partenerul de antrenament » A rămas fără Sascha Bajin

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 23:49

După 8 ani, Serena Williams şi partenerul ei de antrenament, Sascha Bajin, nu vor mai lucra împreună. Cei doi au pornit în 2007 o colaborare în care Bajin a fost şi amic, ocazional antrenor sau bodyguard.

În ianuarie însă, pentru prima dată, el a rămas acasă pe perioada Australian Open-ului, cîştigat de americancă, motivul fiind o accidentare la spate. Williams a apelat la Melbourne la Jonathan Dasnieres de Veigy, fost jucător şi fost hitting-partner al lui Novak Djokovici.

Ieri însă, Bajin a scris pe contul său de twitter un mesaj, indicînd că va începe un parteneriat cu fostul lider WTA, actualmente numărul 48, Victoria Azarenka: "Mulţumesc, Serena, eu şi Vika nu ne vom distra. Mulţumesc pentru cei 8 ani minunaţi, ce călătorie a fost...". "Să nu te distrezi prea mult fără mine, felicitări, Sascha", a replicat Williams.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
robertco
robertco  •  05 Martie 2015, 14:28

HELLOOOOOOO, Romania joaca in Cupa Davis!!!! GSP???

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Martie 2015, 11:09

...Serena ...joaca si fara antrenor ...

robertco
robertco  •  05 Martie 2015, 10:18

Azarenka e pe 38 nu pe 48!! De sport cand va mai ocupati, intre 2 articole de barfa? Stiti ca Irina rateaza IW? Ca Kvitova s-a retras? Parca si vad peste cateva zile cand ajunge stirea si la voi. Exceptional, ce noroc pe SImona.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează