SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SYDNEY

Sfaturi perfecte » Intervenția lui Cahill a ajutat-o pe Halep în momentul crucial al primului set din meciul cu Svetlana Kuznețova

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 16:39

Simona Halep a jucat azi nouă game-uri din meciul cu Svetlana Kuznețova din semifinalele turneului de la Sydney, partida fiind reprogramată din cauza ploii. Vezi aici detalii.

La scorul de 4-3, Kuzențova servea pentru a-și mări avantajul la două game-uri. Halep a simțit că este un moment important și a cerut ajutorul antrenorul Darren Cahill, care i-a dat sfaturile potrivite.

"Te simți bine? Trebuie să lovești mingea cu mai mult spin și să trimiți mingea mai tare sau mai sus. Lovește cum te simți tu mai bine.

La al doilea serviciu al tău, Kuznețova se mută foarte mult în stînga ca să lovească cu dreapta. Încearcă să servești în mijlocul careului. Nu mai trimite spre rever, pentru că ea se mută și lovește puternic.

Hai, du-te și ia break-ul!", a fost mesajul lui Cahill pentru Halep, potrivit DigiSport.

Halep a pus în aplicare sfaturile primite și a cîștigat game-ul. Ulterior, la scorul de 5-4 pentru româncă, meciul a fost oprit din cauza ploii. Se va juca vineri dimineață de la ora 4, liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și: Thanks, mate! Darren Cahill e ceea ce îi trebuie Simonei: 3 semne bune din încleștarea cu Pliskova de astăzi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
argus
argus  •  14 Ianuarie 2016, 22:45

Vaicareti sau...plangaciosi? Citez de site-ul digisport 2: "...Halep, numărul 2 WTA, se află astfel într-o postură ingrată pentru că finala turneului feminin, din categoria Premier, este programată tot vineri. Astfel, dacă se va califica în ultimul act al competiției, Simona va disputa finala la doar câteva ore după ce va fi terminat semifinala" redactorul stirii se face ca uita ca ambele semifinale sunt programaste LA ACEIASI ORA! In acest caz, este "la mana" jucatoarelor sa incheie meciul cat mai repede pt. a avea mai mult timp pt. recuperare. Pana la urma, Bencic, in cazul in care se va califica, va fi cea dezavantajata, avand de recuperate 4 game-uri, in timp ce Simona, are 5-4, la un joc de inchiderea setului! In concluzie, de nu a stiut "plangaretul compatimitor" sau "compatimitotul plangaret" sa fie "nitelus" mai atent, tinand cont ca doar "vorba zboara" pe cand "scrisul ramane"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează