SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

"Shame, set and match" » Presa engleză îl desființează pe Ilie Năstase după circul de la Fed Cup! Reacțiile românului fac înconjurul lumii

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 18:47

 Meciul dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

Presa engleză nu l-a iertat pe "Nasty" și reacțiile din The Guardian, The Telegraph și Daily Mail au fost foarte dure. 

"Ilie Năstase provoacă haos în Fed Cup cu o izbucnire nervoasă la întâlnirea România - Marea Britanie", a notat The Guardian. "Căpitanul nejucător al României a provocat întreruperea întâlnirii României cu Marea Britanie, sâmbătă, după o tiradă de cuvinte urâte, el fiind escortat în afara terenului şi lăsând-o pe Johanna Konta vizibil afectată.

Când Konta conducea în faţa Soranei Cîrstea cu 1-0 la seturi, în al doilea meci de la Constanţa, Năstase s-a implicat într-o dispută legată de gălăgia din public. El i-ar fi spus arbitrului: «What’s your f.....g problem?» (Care este problema ta?). Apoi a părut să le numească pe Anne Keothavong şi Konta «f.....g bitches»", menţionează The Guardian citat de DolceSport.

"Tiradă de înjurături a lui Ilie Năstase către starurile britanice, în timpul confruntării de Fed Cup", a titrat The Telegraph. "Întâlnirea Marii Britanii cu România a fost întreruptă în mod senzaţional după ce căpitanul Ilie Năstase a fost dat afară de pe teren", scrie jurnalul englez.

"Shame, set and match (Ruşine, set şi meci). Năstase devine «nasty»: Konta în lacrimi după ce căpitanul echipei României a făcut-o 'f****** b****' şi l-a înjurat pe arbitrul de scaun, provocând haos... la câteva ore după ce a avut o ieşire nervoasă faţă de o jurnalistă în legătură că remarcile sale rasiste despre copilul Serenei", a notat şi Daily Mail.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
dani12345
dani12345  •  23 Aprilie 2017, 08:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

297905133965292
Mihaela Gudin  •  23 Aprilie 2017, 04:02
Postat de liviuemil pe 22 Aprilie 2017, 22:53

Eu nu ma mir cind Gigi spune ce spune despre unele dintre voi !!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 Aprilie 2017, 23:48
Postat de catalynn pe 22 Aprilie 2017, 20:24

Un golan, tipic fcsbist, cu limbaj fscbist ....ceea ce e ok, mai tau e ca acest individ a fost parlamentar si inca e GENERAL al Armatei Romane! Asta spune din păcate multe despre noi toti ...

Ba, da chiar indiferent de tema articolului trebuie sa vii cu ipocrizia asta cu fcsbist? Doar vezi ca toata lumea-i spune Steaua.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează