SPORTURI  »  TENIS  »  ANCHETĂ

Sharapova, anchetată de poliție » Acuzații grave aduse rusoaicei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 14:27

Maria Sharapova este investigată în India pentru înșelăciune și conspirație criminală după falimentul unui proiect imobiliar de lux pe care rusoiaca l-a susținut, anunță AFP.

Multipla campioană de Mare Șlem a călătorit în India în 2012 pentru a lansa complexul de apartamente de lux denumit ulterior "Ballet by Sharapova". La acel moment, potențialii cumpărători au fost informați că în interiorul complexului va exista o academie de tenis, un club și un eliport.

Înainte ca afacerea să dea faliment, firma ar fi luat milioane de dolari de la clienții interesați de proiect.

"O celebritate care susține un produs devine tehnic un reprezentant al companiei respective. Nimeni nu ar fi investit în proiect dacă numele Sharapovei nu ar fi fost acolo", a afirmat unul dintre avocații părții vătămate, citat de AFP.

Proiectul din Gurgaon, un oraș din apropiere de New Delhi, ar fi trebuit să fie gata în 2016, dar procesul de construcție a fost abandonat după ce compania responsabilă a încasat milioane de la cumpărători.

Maria Sharapova nu a oferit deocamdată comentarii referitoare la acest subiect. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 11:41

S-au folosit de prezenta ei. Au facut 10 poze pentru care ea si-a luat comisionul si a plecat sa-si cumpere meldonium.

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Noiembrie 2017, 05:31
Postat de indolentu pe 22 Noiembrie 2017, 15:41

atunci ce a cautat acolo in 2012?tu daca ai fi un nume sonor un brend cum zic unii tu te ai lasa asa pe mina oricui sa ti terfeleasca imaginea?si mai ales de ce repet de ce pina acu nu a luat nici o pozitie referitoare la acest caz?

Bravo bai indolentule, noroc cu tine, acum am si eu pe cine da in judecata, ca mi-am pierdut banii la poker si la pariuri, pe pokerstars si bwin. C Ronaldo, R Nadal si Real Madrid, tineti-va bine ca vin procesele!

indolentu
indolentu  •  22 Noiembrie 2017, 15:41
Postat de dinamo_fan pe 22 Noiembrie 2017, 15:33

compania responsabila ce legatura are cu Sharapova...pe acte ? ca daca Sharapova nu face parte din companie la nivel de conducere atunci e anchetata maxim la nivel de martor.

atunci ce a cautat acolo in 2012?tu daca ai fi un nume sonor un brend cum zic unii tu te ai lasa asa pe mina oricui sa ti terfeleasca imaginea?si mai ales de ce repet de ce pina acu nu a luat nici o pozitie referitoare la acest caz?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează