SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Sharapova s-a retras de la turneul de la Miami » Accidentările nu îi dau pace rusoaicei

Maria Sharapova
(foto: Guliver/Getty Images)
Maria Sharapova (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 martie 2018 23:25

Maria Sharapova (30 de ani) nu va participa la turneul de la Miami, care se va desfăşura în perioada 20-31 martie, din cauza unei accidentări la antebraţul stâng, au anunţat organizatorii competiţiei, potrivit Reuters.

Rusoaica a fost eliminată de la Indian Wells încă din primul tur, japoneza Naomi Osaka impunându-se în două seturi, scor 6-4, 6-4. După acest rezultat, Masha a decis să încheie colaborarea cu antrenorul Sven Groeneveld, iar câteva zile mai târziu a anunţat că nu va participa la Miami.

"Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele favorite din cauza unei accidentări la antebraţul stâng. Fac tot ce îmi stă în putinţă să mă întorc în circuit cât mai rapid", a declarat Sharapova.

Astfel, Sharapova îşi continuă începutul de an sub aşteptări. Fostul lider mondial a participat la doar patru turnee, cea mai bună performanţă înregistrând-o la Shenzhen, unde a ajuns până în semifinale. La turneul de Grand Slam de la Australian Open, sportiva din Rusia a fost eliminată în turul 3 de Angelique Kerber, iar la Doha şi Indian Wells a pierdut din prima rundă.

Sharapova va fi înlocuită pe tabloul feminin de la Miami de americanca Jennifer Brady (#86 WTA, 22 de ani). De la competiţia din Statele Unite ale Americii, dotată cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, nu vor lipsi Simona Halep, locul 1 mondial, Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza sau Venus Williams, dar nici Victoria Azarenka şi Serena Williams, proaspăt revenite în circuit, care vor beneficia de un wild-card.

surse: uk.reuters.com, miamiopen.com, washingtonpost.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
merace
merace  •  17 Martie 2018, 21:56
Postat de mutu57 pe 17 Martie 2018, 00:40

Dau click aici sa vad ce pareri mai au Tihi si wowmasha - dar nu gasesc nimic. Treaba-i asta? Ce fel de suporteri sunt ei ca o abandoneaza tocmai acum cand nu are nici meldonium, nici turnee, nici sanatate.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kryi
kryi  •  17 Martie 2018, 06:56

E poftim! Cum au fost interzise asa zisele intaritoare ale rusoaicei, imediat a aparut lipsa de rezultate si accidentarile foarte dese. In cazul asta apare intrebarea: Rezultatele din trecut erau ale talentului ei sau se datorau datorita ,,meldonium-ului"? Dupa ultimile rezultate ale rusoaicei raspunsul pare ca vine de la sine.

catalynn
catalynn  •  17 Martie 2018, 04:38

Chiar asa Tihi, știu ca ai fost ocupat cu Ziua Ungariei, dar poate ne explici cum de Simonica e pe primul loc WTA si s-a calificat in 3 SF anul asta, iar madam Meldonium e mai mult pe la vraci!? :-))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează