SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Și-a concediat antrenorul după 7 ani: "Am cîștigat de două ori la Wimbledon și ne-am distrat pe cinste"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 10:40

Cehoaica Petra Kvitova, locul 8 WTA, și-a concediat antrenorul după ce a lucrat 7 ani cu el. Jucătoarea de tenis a făcut anunțul printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook.

"După 7 ani fantastici nu voi mai lucra cu antrenorul David Kotyza. Am cîștigat de două ori la Wimbledon, am cîștigat 17 turnee și ne-am distrat pe cinste. Vreau să-i mulțumesc lui David pentru lucrurile care m-a învățat pe teren și în afara sa și îi sa ii urez tot binele din lume", a transmis Kvitova.

Kvitova va fi adversara României la Fed Cup, ea făcînd parte echipa Cehiei, în zilele 6 și 7 februarie.

 

After seven fantastic years together I will no longer be working with my coach David Kotyza. We had a great run...

Posted by Petra Kvitová on 25 Ianuarie 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Ianuarie 2016, 16:49

vaalahule ...tu esti ?

tyriell
tyriell  •  27 Ianuarie 2016, 14:38

"pentru lucrurile care m-a invatat".O fi spus ea asa sau au tradus astia de la fitzuica asa? "Dintre care" nu-mi dau seama a cui e greseala.

tyriell
tyriell  •  27 Ianuarie 2016, 14:37

"pentru lucrurile care m-a invatat".O fi spus ea asa sau au tradus astia de la fitzuica asa? "Dintre care" nu-mi dau seama a cui e greseala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează