SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Simona e îngrijorată: "E vorba despre o accidentare serioasă" » Participarea la Australian Open, în pericol

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 19:42

Simona Halep i-a anunțat pe organizatorii turneului de la Brisbane că nu mai poate concura din cauza unor dureri îngrozitoare.

Numărul 2 WTA a vorbit într-o conferință de presă despre problemele sale de sănătate și nu știe încă dacă va participa la Australian Open.

"Am avut probleme cu tendonul lui Ahile şi în august şi septembrie, anul trecut, dar nu am mai simţit durerea la un moment dat. În ultimele două săptămîni durerile reveniseră. Am crezut că voi fi pregătită să joc aici, să încep anul la Brisbane, dar nu cred că eram în stare să joc un meci întreg. E mai important să amîn debutul pentru a fi sănătoasă.

Sper să pot participa la Australian Open. În mod normal ar trebui să fiu sănătoasă pentru că nu este ceva foarte periculos. Însă trebuie să vedem. Nu vreau să forțez pentru că este vorba despre o accidentare serioasă. Dar eu sper că voi putea să joc", a spus Halep.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
630029563766362
Anttoniuss Verne  •  07 Ianuarie 2016, 08:10

Prin ceea ce a realizat pana acum, Simona e deja acolo, langa Nadia, Ilie, Gatu, Hagi si alti mari sportivi care ne-au adus mari bucurii. E inca in activitate si sunt convins ca va realiza mult mai multe. Orice sportiv are perioade mai putin bune datorate acidentarilor sau lipsei de forma. Indiferent ce va fi, o sustin pe Simona pana in panzele albe. Locul 2 WTA e pe deplin meritat. (clasamentul nu minte). Hai Simona!!!! Sa nu pleci urechea la rautaciosii care te critica, Nu uita ca noi, cei care te sustinem, suntem cei multi.

iris.aura
iris.aura  •  06 Ianuarie 2016, 09:00

nici nu o inceput sezonu si au inceput accidentarile , apucate de sah .....

381008032088472
Valentin Cioromelea  •  06 Ianuarie 2016, 06:39

Vezi toate comentariile (26)
Comentează