SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a anunțat antrenorul cu care vrea să-și încheie cariera: "Acum doi ani l-am cunoscut"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 17:22

Simona Halep, locul 4 WTA, și-a fixat obiectiv pentru anul care vine câștigarea unui Grand Slam și spune că-și dorește să-și încheie cariera cu actualul antrenor, Darren Cahill.

"Obiectivul meu e să câștig un Grand Slam. Mi-aș dori foarte, foarte mult. Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar eu mi-aș dori să termin cariera avându-l pe el antrenor și echipa pe care o am acum.

Chiar îmi place foarte mult, mă simt foarte bine cu ei și mă gândesc numai la asta, să meargă echipa în continuare mulți ani", a declarat Simona Halep la TV Digi Sport.

"Acum doi ani l-am cunoscut pe Darren și am simțit că va fi foarte bine. Este o persoană relaxată și nu pune presiune deloc pe rezultat, mie îmi place acest gen.

Îmi place că pune presiune pe faptul că trebuie să învăț din ce în ce mai mult tenis, tactic și tehnic, și să mă bucur de prezența pe teren. Mereu îmi spune, în fiecare zi, că aici ne dorim să fim, adică pe teren și chiar asta îmi doresc, pentru asta trăiesc și trăiesc să câștig un Grand Slam într-o zi" Simona Halep

Simona Halep a colaborat cu șase antrenori din 2013 până azi: Firicel Tomai, Andrei Mlendea, Adrian Marcu, belgianul Wim Fissette, Victor Ioniţă şi Thomas Hogstedt.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2016, 18:50

Unde dragoste nu e ,nimic nu e... se pare ca se *cunosc* foarte bine . Asta e ,sa dea D*zeu sa fie bine pentru ea in primul rand.Baiatul ala aroman cum ii place familiei a ramas pe dinafara.Nu-i nimic ,cu siguranta isi va gasi alta. Romanca sau a-romanca!

ortega
ortega  •  26 Decembrie 2016, 18:13

Oare când îl anunță și pe *** ... ? Are o mustață penibilă , bani cu nemiluita și e grețos din cale-afară ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  26 Decembrie 2016, 18:03

Nu toti marii jucatori ajung buni antrenori si nici marii antrenori nu au fost si mari jucători. E si cazul lui Darren, avand o cariera mai degrabă modesta in ATP, insa s-a dovedit un pedagog extraordinar, un antrenor de exceptie. Daca Simona se poate felicita pt vreo decizie luată in cariera este colaborarea cu Darren Cahill. Daca nici cu el nu va căstiga GS macar știe ca mai mult nu s-a putut. Bafta Simonica in 2017!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează