SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a atins o nouă bornă istorică înainte de Australian Open

Simona Halep a atins o nouă bornă istorică înainte de Australian Open +29   FOTO
Simona Halep a atins o nouă bornă istorică înainte de Australian Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 14:45 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 15:17

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a intrat într-un top exclusiv al jucătoarelor de tenis. Românca a intrat în Top 10 WTA în ianuarie 2014 și, de 7 ani, nu a mai părăsit scena tenisului mondial.

În acest moment, Simona este pe locul 8 în clasamentul tuturor timpurilor, al jucătoarelor cu cea mai longevivă perioadă în Top 10 WTA.

Simona Halep a ocupat chiar prima poziție în clasamentul WTA, în două rânduri. Prima dată când românca a urcat locul 1 mondial a fost pe 7 octombrie 2017 și a reușit să repete această performanță în februarie 2018. În total, Simona a ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni.

Simona Halep, primul meci din 2021

Vineri, după ora 10:30, ora României, Simona Halep va juca împotriva liderului mondial Ashleigh Barty, în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide. Partida va începe imediat după încheierea meciului Rafael Nadal - Dominic Thiem. Conform news.ro, fiecare jucător/jucătoare dispută doar un meci, cu supertie-break în caz de egalitate de seturi.

Simona Halep și Barty s-au întâlnit în patru meciuri oficiale până în prezent. Jucătoarea din România se află în avantaj în raportul meciurilor directe, scor 3-1.

FOTO: CUM ARATĂ APARTAMENTUL ÎN CARE E CAZATĂ SIMONA HALEP ÎN ADELAIDE

foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
+25 FOTO

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Incendiu puternic în Australia, aproape de locul unde este cazată Simona Halep » Reacția lui Darren Cahill

FOTO Ce parteneră de antrenament are Simona Halep, înaintea Australian Open: „Îi sunt recunoscătoare bunei mele prietene”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Ianuarie 2021, 15:50

Ma rog, asta e o chestie statistica. O stire din tenis ar fi fost prezenta Mihaelei Buzarnescu pe tabloul principal de la AO, ca lucky-loser, in urma retragerii chinezoaicei Wang Xiyu. Nu stiu cum de v-a scapat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează