SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

Simona Halep a avut un mesaj special pentru cea mai înfocată fană a ei » "Veste tristă" pentru românca din tribune

Foto: Facebook +1   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 14:26

Simona Halep a ajuns în finală la turneul din Dubai, însă pe tot parcursul acestuia românca a fost ajutată de o fană înfocată care s-a făcut remarcată prin felul în care a trăit fiecare meci în parte.

Numărul 4 WTA a evidenţiat-o şi ea pe femeia care a ţinut în mînă tricolorul la fiecare meci pe care Simona l-a disputat în Dubai şi i-a transmis acesteia un mesaj.

"Nu o cunosc personal, e doar un fan. E doar un fan, dar e uluitoare! Am văzut-o în timpul meciului, cînd se dădeau reluări pe monitorele de pe arena şi arăta foarte fericită cînd luam punctele, dar şi devastată cînd pierdeam. E o fată bună. Anul trecut, la Doha, au fost foarte mulţi români. Mulţi vin să mă susţină, deşi nu ieftin, şi vreau să le mulţumesc", a spus Halep după meci.

Din păcate pentru românca din tribune, aceasta nu va putea urmări pe viu partida dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, de la ora 17:00, din cauza faptului că vacanţa i s-a terminat, iar avionul cu care a plecat din Dubai a decolat la ora 15:45 cu destinaţia Bucureşti.

Vezi şi: VIDEO Cel mai înfocat fan al Simonei Halep! Cine este femeia care a încurajat-o pînă la epuizare pe româncă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
cristina_frangulea
cristina_frangulea  •  23 Februarie 2015, 06:08
Postat de unico_biancorossi pe 21 Februarie 2015, 15:41

..)) just.

Repet: dupa ce am vazut toate inregistrarile, mi-am facut programare pentru investigatii amanuntite! :))))))))))))

cristina_frangulea
cristina_frangulea  •  23 Februarie 2015, 06:06
Postat de utraian pe 21 Februarie 2015, 15:56

Ati reusit sa mai faceti un articol cu disperata aia. Mare stire : i s-a terminat vacanta si vine acasa. Halep a fost incurajata de foarte multi romani la Dubai, nu numai de toate panaramele care vin sa faca show in primul rand pentru camere. Probabil o vom vedea la Maruta sa[tamana viitoare

La faza cu "disperata" inclin sa iti dau dreptate, dupa ce am vazut si eu inregistrarile, :))) dar la cea cu Maruta, te asigur (personal) ca nu se va intampla! :)

cristina_frangulea
cristina_frangulea  •  23 Februarie 2015, 06:00
Postat de der.bomber pe 21 Februarie 2015, 16:01

Daca toti nebunii ar fi ca femeia aia, lumea ar fi mult mai sigura decat este :))) Am vazut altii mult mai nebuni decat ea chiar pe forumul asta :) unii dintre ei discutand cu propriile clone...it gives me chills sometimes ... : )))

Sincer, vazand inregistrarile, inclin sa iti dau dreptate! :)))) Cred ca am nevoie sa merg la un control :))))

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close