SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SYDNEY

Simona Halep a cîștigat cu emoții în turul 2 la Sydney » Cînd și cu cine va juca românca

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 11:48

Simona Halep a cîștigat meciul din turul doi de la Sydney împotriva jucătoarei din Franța, Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 6-1.

Singurele probleme pe care le-a întîmpinat Simona au fost în setul doi cînd au apărut și durerile la tendon. Tot din această cauză se retrăsese și la turneul precedent.

În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei din Cehia, Karoline Pliskova, numărul 11 WTA, care a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-3, 6-0. 

Cîştigătoarea sfertului Halep - Pliskova va juca în semifinalele competiţiei cu învingătoarea din disputa Sara Errani - Svetlana Kuznetsova.

Meciul dintre cele două e programat miercuri dimineață, nu înainte de ora 7:00, în direct pe Digisport 2 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep - Caroline Garcia 6-4 / 2-6 / 6-1

GAME, SET, MECI

GAME, SET, MECI! Simona Halep s-a impus în turul doi în fața jucătoarei din Franța, Caroline Garcia, scor 6-4, 2-6, 6-1.

5-1

Game Halep! Simona nu-i mai oferă nici o șansă adversarei. Meciul este ca și cîștigat!

4-1

BREAK HALEP! Simona este foarte aproape de calificarea în "sferturi". Franțuzoaica pare să fi căzut psihic.

3-1

Game Halep! Simona revine în joc și pare să nu mai aibă nici o durere la tendon.

2-1

BREAK HALEP! Simona revine în meci. Greu, dar o face și își adjudecă break-ul la capătul ultimului punct care a fost cel mai lung al meciului.

1-1

Game Halep! Simona are în continuare ceva probleme la primul serviciu, dar de această dată și-a cîștigat game-ul.

0-1

Game Garcia! Caroline a început foarte rău setul și la un moment dat era deja condusă cu 0-30, însă Simona n-a știut să profite și a pierdut în debutul setului 3.

SETUL 3 / 0-0

A început setul 3! Garcia servește! Simona a avut nevoie de o pauză mai lungă, timp în care a primit îngrijiri medicale.

2-6

GAME, SET GARCIA! Ritmul partidei a crescut și problemele la tendon au crescut pentru Simona. Din păcate, Caroline și-a adjudecat setul doi.

2-5

Game Garcia! Dreapta franțuzoaicei intră foarte bine. Simona e într-un punct critic și a cerut din nou ajutorul lui Darren Cahill.

2-4

BREAK GARCIA! Caroline a cîștigat pe serviciul Simonei, românca reușind un singur punct

Vezi mai jos desfășurarea liveTEXT a meciului:

 

2-3

Game Garcia! Franțuzoaica joacă ceva mai bine și încheie game-ul cu o lovitură spectaculoasă.

2-2

Game Halep! Simona și-a făcut serviciul relativ lejer, pierzînd un singur punct.

1-2

Game Garcia! Simona n-a cîștigat decît un punct pe serviciul lui Caroline. Franțuzoaica merge cap la cap cu jucătoare din România.

1-1

Game Halep! Simona nu i-a mai dat șansa franțuzoaicei să joace la avantaje, un lucru foarte important ținînd cont de ultimele game-uri.

0-1

Game Garcia! Caroline începe bine, la fel ca în primul set.

SETUL 2 / 0-0

A început setul 2. Garcia servește!

6-4

GAME, SET HALEP! Simona își adjudecă primul set după unul dintre cele mai ușoare game-uri. Imediat cum s-a pus pe scaun, românca l-a chemat pe Darren Cahill pentru a primi sfaturi.

5-4

Game Garcia! Caroline face game alb, dar Simona urmează să servească pentru cîștigarea primului set.

5-3

Game Halep! Simona i-a oferit din nou șansa franțuzoaicei să facă break-ul, însă din fericire Caroline n-a știut să profite.

4-3

Game Garcia! Caroline pare foarte nervoasă și agitată după break-ul cîștigat mai devreme de Simona. Franțuzoaica reușește și primul as din acest meci. 

4-2

Game Halep! Simona și-a confirmat break-ul obținut mai devreme, deși a fost pusă în dificultate de franțuzoaciă

3-2

BREAK HALEP! Reacție de campioană a Simonei. Românca a cîștigat pe serviciul adversarei la 0. 

2-2

Game Halep! Simonei nu-i intră prea bine servele. Românca a ajuns din nou la avantaje cu jucătoare din Franța, dar în cele din urmă și-a revenit și și-a adjudecat game-ul.

1-2

Game Garcia! La Simona încă se observă că mai are nevoie de timp pentru a reveni la tenisul bun pe care-l practică, acesta fiind primul meci din 2016. Franțuzoaica, deși își face foarte bine serviciul, nu pare să-i pună prea mari probleme româncei.

1-1

Game Halep! Simona a avut cîteva probleme la serviciu, fiind la un moment dat chiar în pericol să-și piardă serviciul. Românca a revenit după ce Caroline Garcia a avut avantaj și a cîștigat. 

0-1

Game Garcia! Franțuzoaica și-a făcut bine serviciul, dar nici Simona n-a arătat rău, reușind să returneze cîteva mingi bune.

SETUL 1 / 0-0

A început meciul! Caroline Garcia este prima care servește!

09:20

Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

Aceasta e prima întîlnire între cele două sportive. Caroline Garcia este a 34-a jucătoare a lumii și a ajuns în această fază după ce a trecut în primul tur de Kristina Mladenovici, scor 7-6 (4), 6-4.

Cîştigătoarea va juca în runda următoare cu învingătoarea meciului Anastasia Pavlyuchenkova - Karolina Pliskova.

"Mă simt mai bine decît eram la Brisbane. Mă simt pregătită să joc aici. Nu mai am dureri la tendon", a spus Halep înaintea debutului la turneul de la Sydney.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
magura
magura  •  12 Ianuarie 2016, 20:31
Postat de smdb pe 12 Ianuarie 2016, 12:39

Spune-mi te rog unde esti tu pe locul 2 in lume?! La prostie? La invidie? La penibilitate?! Aici cred ca ai sanse chiar sa lupti pentru locul unu. Nu stiu de ce imi pierd vremea cu obositi de genul asta....

Cu cine te certi, tati? Sau comentezi aiurea ca sa ai doar mesaje?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Ianuarie 2016, 14:05
Postat de smdb pe 12 Ianuarie 2016, 12:39

Spune-mi te rog unde esti tu pe locul 2 in lume?! La prostie? La invidie? La penibilitate?! Aici cred ca ai sanse chiar sa lupti pentru locul unu. Nu stiu de ce imi pierd vremea cu obositi de genul asta....

El e pe locul 2 la clone pe site aici. Locul 1 cu coronita ii revina altuia, dar tot "celebru" si el....

smdb
smdb  •  12 Ianuarie 2016, 12:39
Postat de ottobraun pe 12 Ianuarie 2016, 12:26

au subiect astia , asa o tin toata ziua cu afoana asta !

Spune-mi te rog unde esti tu pe locul 2 in lume?! La prostie? La invidie? La penibilitate?! Aici cred ca ai sanse chiar sa lupti pentru locul unu. Nu stiu de ce imi pierd vremea cu obositi de genul asta....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează