SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din 2017: "Am plâns și am fost în depresie trei-patru zile"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 17:29

Simona Halep (1 WTA) a vorbit înainte de primul meci de la Turneul Campioanelor despre cel mai dificil moment din 2017, finala de la Roland Garros pierdută în fața letonei Jelena Ostapenko. 

"După French Open a fost greu. Am plâns după acel meci și am spus că e imposibil. Nu puteam să cred că nu am putut câștiga acel meci conducând cu set și 3-0. Am atins trofeul și tot nu am putut să-l iau. Am mers acasă și am fost în depresie trei patru-zile.

Apoi am revenit pe teren și am spus că am un ritm bun, simțeam bine mingea. Am mers la Wimbledon, am jucat bine, dar după lucrurile s-au îmbunătățit. Cred că în turneele din Statele Unite am fost aproape de cel mai bun tenis al meu. Mi-am recăpătat încrederea și totul a fost ok", a declarat Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă.

Simona Halep va debuta la Singapore luni, urmând să o înfrunte pe Caroline Garcia, într-o reeditare a finalei de la Beijing de acum două săptămâni, câștigată de franțuzoaică în două seturi. Duelul va începe la 14:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport. 

Azi au avut loc primele două meciuri de la Turneul Campioanelor (Detalii, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  22 Octombrie 2017, 23:04

Pai in depresie am fost si noi, dar ea ?

catalynn2
catalynn2  •  22 Octombrie 2017, 19:50

Daca s-ar respecta legile nu ar mai “confunda” aceasta hârtie de sport fcsb cu Steaua ... Dar deh, au si ei nevoie de clickuri ... Succes Simona!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  22 Octombrie 2017, 18:29

Bah GSP-ule tie chiar nu iti este rusine sa promovezi ... insultele lui Banciu la adresa numarului 1 WTA? Ce treaba au injurile acestui *** cu presa? Voi chiar asa ... tineti cu tot dinadinsul ... sa ne obligati sa strangem semnaturi pentru o Legea a Presei? Vreti sa fiti exemplul ... ideal ... pentru ... iata ce se intampla .... daca nu exista legi, care sa stabilesca limte ... traim in jungla! Pe langa faptul ... ca intelegeti total gresit conceptul de presa ... si confundati 'stirea' cu 'opinia' ... la ora asta aratadi doar ca niste salbatici ... care trebuie sa fiti reglemntati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează