SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI WTA

Simona Halep a fost amendată la Miami: "Se întâmplă să ai și astfel de zile"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 11:37

Simona Halep a fost foarte nervoasă în meciul de joi câștigat în turul doi de la Miami cu Oceane Dodin, scor 3-6, 6-3, 7-5.

Jucătoarea noastră a aruncat cu racheta de pământ în game-ul patru și a fost amendată de organizatori cu 2.500 de dolari, anunță ziare.com. Suma ar urma să fie reținută din premiul final pe care-l va câștiga.

"Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o reacţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile", a spus Simona, la conferinţa de presă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
magura
magura  •  24 Martie 2018, 08:13

Uitandu-ma la avatarul tau, as zice ca tu esti TOAPA! Simona face ceva pentru tara asta. Tu ce faci *** ? (ca sa ma exprim civilizat)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mutu57
mutu57  •  23 Martie 2018, 19:18

Cei care o critica pe Simona nu au vazut ultimul meci al lui Federer cu Del Potro unde Federer a vorbit urat cu arbitrul central, sau refuzul Serenei de a lua parte la conferinta de presa dupa infrngerea cu Osaka. Lucruri mai grave se intampla si la case mai mari.

1492633027517906
Mona-Lisa Vieru  •  23 Martie 2018, 19:02
Postat de dubluv pe 23 Martie 2018, 14:17

incredibil cine vorbeste de lipsa de finete si toapa.... As fi crezut ca poza Luminitei de la avatar este o gluma, este o prelucrare in photoshop ca sa iasa ceva haios.... Nici vorba, pe profilul de facebook am vazut ca poza este reala si ca nici macar nu este cea mai rea poza a smurdistei din Brasov! Mai fata... si opusa lui frumoasa, si opusa lui desteapta.... vai de tine...

Ce probleme mari aveti ! Serena a rupt sute de rachete si nu s-a mai dat nimeni de ceasul mortii ! Cand esti acolo in lupta se intampla si din astea,mai lasati tampeniile !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close