SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a ieşit învingătoare din duelul românesc de la Hobart

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 14:30

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hobart, după ce a trecut marţi de Irina Begu cu 6-4, 6-2.  A fost a treia victorie a Simonei în faţa Irinei, după cele din 2007 (Bucureşti) şi 2009 (Budapesta). Pentru un loc în semifinale, Halep va lupta cu învingătoarea din partida Yanina Wickmayer-Casey Dellacqua.

Tot în "sferturi" s-a calificat şi Sorana Cîrstea, după ce a învins-o pe Bethanie Mattek-Sands cu 2-6, 6-3, 7-5. Sorana o va întîlni mai departe pe Angelique Kerber din Germania, favorită 4 şi a 31-a jucătoare a lumii.Cele două nu s-au mai întîlnit pînă acum în circuitul profesionist. Pentru calificarea în "sferturi", Sorana şi Simona vor primi 5.340 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Tot, în Australia, dar la Sydney, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au părăsit turneul încă din primul tur. Perechea româno-suedeză a pierdut în faţa dublului format din Ivan Dodig şi Serghei Stahovski cu 6-1, 6-7(2), 10-3.

Pe tabloul feminin, Alexandra Dulgheru i-a pus probleme Petrei Kvitova, a doua jucătoare a lumii, care la finalul săptămînii ar putea deveni lider mondial, dacă se impune la Sydney. Cehoaicaa cîştigat cu 7-5, 3-6, 6-4. Alexandra reuşise să o învingă pe Kvitova în 2011, la US Open. "A fost primul meci disputat afară. Mi-a fost greu să mă obişnuiesc. Şi aveam în cap înfrîngera de la US Open, a fost un meci greu , dar mi-am dorit enorm să cîştig în faţa ei", a spus Kvitova.

 

 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează