SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a lămurit problema sponsorului înainte de Australian Open: "E foarte important pentru personalitatea mea"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 08:25

Fără sponsor în preajma startului primului turneu de Mare Șlem al anului, Simona Halep a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu s-a înțeles cu nicio companie încă. 

"Dragi prieteni, în ceea ce priveste noul partener tehnic, de îmbrăcăminte, doresc să vă anunț că nu e nimic semnat deocamdată și că managementul meu este încă în discuții cu mai multe companii, iar în momentul în care se va concretiza ceva vă asigur că veți fi primii care veți afla.

Partea de outfit este foarte importantă pentru mine și pentru personalitatea mea de aceea voi face foarte atent alegerile. Vă mulțumesc", a scris Simona Halep pe facebook.

 

Dragi prieteni, in ceea ce priveste noul partener tehnic, de imbracaminte, doresc sa va anunt ca nu e nimic semnat...

Posted by Simona Halep on 12 Ianuarie 2018

Simona Halep nu și-a mai prelungit înțelegerea cu Adidas după ce sponsorul german nu i-a putut satisface româncei pretențiile financiare. 

Din moment ce echipa Simonei nu s-a înțeles cu nimeni încă, sunt șanse mari ca această să apară la Australian Open fără niciun sponsor, așa cum s-a întâmplat și în turneul de la Shenzen. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
bulletproof
bulletproof  •  13 Ianuarie 2018, 13:44

@mircea serban Decât să scrii doar 'comentarii', de doi lei, pline de ... 'grămătișuri, ... (a se citi greseli !) mai bine te ... lashi, de ... meserie, gogule (ca sa nu ... zic ... Dorele !!!)

bulletproof
bulletproof  •  13 Ianuarie 2018, 13:15
Postat de Mircea Serban pe 13 Ianuarie 2018, 12:26

...brand-ul este o "marfa" scumpa si cronofaga pana se impune de aceea, Simona Halep gandeste foarte corect in ce priveste pentru cati bani accepta sa fie vectorul cuiva, dar ceea ce mi se pare mai putin corect, chiar la liita legalitatii -daca stirea este reala, faptul ca Andrei Pavel are activitati de manager al Simonei! Una este activitatea de lobby si alta este manageriatul!

Stai, linistit, ca ... 'lucreaza' ... MOSHU' !!!

bulletproof
bulletproof  •  13 Ianuarie 2018, 13:13

Păi, de-o fi, ș-o fi, să fie, / Nimeni să n-o mai ... 'îmbrace', / Va juca-n costum de ... baie, / Și, pe toti, ... 'praf' îi va face ! Woow, ce-mi plac ... 'glumele', mele !?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează