SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Simona Halep a oferit prima reacţie după retragerea Irinei Begu + Cum a ajuns să schimbe partenera din proba de dublu

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 17:27

Simona Halep a jucat cu Irina Begu în turul al doilea al turneului de la Wuhan şi s-a impus după ce Begu a abandonat în setul secund, din cauza unei accidentări.

Irina Begu s-a retras la scorul de 2-0 pentru Halep, după ce ocupanta locului 5 WTA s-a impus şi în primul act cu scorul de 6-3.

"Îmi pare rău pentru ea, pentru că s-a accidentat. Ştiu că nu este uşor. Cred că am jucat bine de la începutul meciului. Şi ea a jucat foarte bine astăzi. Am fost puţină mai puternică la finalul setului.

Cred că am servit bine. Nu vezi asta foarte des. Am returnat foarte bine astăzi. Mă simt minunat pentru că am jucat bine după două săptămâni de pauză şi după o accidentare", a spus Halep la finalul partidei.

În turul III, Simona Halep se va duela în turul cu învingătoarea partidei Roberta Vinci - Yaroslava Shvedova.

Românca a oferit detalii şi despre schimbarea care a avut loc în proba de dublu, unde va evolua alături de Jelena Ostanpenko, deşi iniţial s-a anunţat că va face echipă cu Monica Niculescu.

"Monica m-a rugat să joc în proba de dublu. Am spus că vreau, dar când ea a câştigat în semifinale la Seul a spus că nu mai poate veni, că este obosită. Am fost întrebată dacă vreau să joc cu Ostapenko şi am spus că da", a adăugat Halep.

La dublu, Halep şi Ostapenko le vor întâlni pe favoritele 5 ale turneului, Bethanie Mattek-Sands (SUA) şi Lucie Safarova (Cehia).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  27 Septembrie 2016, 08:06

Greu sa joci la 33C plus umezeala ... Vor fi multe abandonuri la aceste turnee chinezești, e inevitabil. Bafta Simonica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează