SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MARBELLA

Simona Halep a pierdut în faţa Flaviei Pennetta

halep
halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Marbella, turneu dotat cu premii în valoare de 220,000 de dolari.

Românca a fost învinsă de Flavia Pennetta, favorita numărul doi şi ocupanta poziţiei 13 în clasamentul WTA, cu scorul de 6-4, 7-6 (4). În ciuda înfrîngerii suferite, Simona Halep a obţinut cea mai bună performanţă din carieră în turneele WTA, arătînd pe parcursul competiţiei un joc solid, promiţător pentru viitor.

Venită din calificări, tînăra în vîrstă de 18 ani a trecut în primul tur de Iveta Benesova, în timp ce în optimi a învins-o pe Sorana Cîrstea, locul 36 WTA.

Pentru accederea în sferturi, Simona Halep va primi 70 de puncte WTA şi 5,340 de dolari.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  10 Aprilie 2010, 00:03

adevarat simona a jucat exceptional, o sa ajunga mare

 •  09 Aprilie 2010, 18:43

felicitari simona...am vazut meciul si ai jucat foarte bine desi ai pierdut....mult succes in continuare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează