SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CINCINNATI

Simona Halep a pierdut în semifinale la Cincinnati. Angelique Kerber joacă finala cu trofeul și numărul 1 mondial pe masă!

Simona Halep la Cincinatti, foto: reuters +3   FOTO
Simona Halep la Cincinatti, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 00:14

Într-un meci întrerupt adesea de ploaie, Simona Halep (nr. 4 WTA) a fost învinsă în semifinalele turneului din Cincinnati de nemțoaica Angelique Kerber (nr. 2 WTA), scor 3-6, 4-6.

  • A fost prima victorie pe hard a lui Kerber în fața Simonei, a treia într-un total de șapte meciuri disputate de cele două adversare;
  • Kerber o înfruntă în finală pe Karolina Pliskova, cehoaica în vârstă de 24 de ani care a trecut ușor de spanioloaica Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-3. Dacă se va impune, Kerber o va detrona pe Serena Williams din postul de lider mondial;

Cum s-a desfășurat meciul SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER 3-6, 4-6

 
SETUL 1 // HALEP - KERBER 3-6

Kerber a început partida pe propriul serviciu, având un game dificil, cu Halep agresivă pe lovitura de dreapta. Jucătoarea noastră a reușit breakul, 1-0, dar a și cedat imediat propriul serviciul, 1-1.

Halep a căutat insistent liniile și a încercat să o plimbe pe jucătoarea din Germania, care și-a adjudecat gameul, 1-2. A urmat o sincopă în jocul Simonei și Kerber a profitat, obținând al treilea game consecutiv, 1-3. Totuși, numărul 2 mondial nu și-a putut apăra avantajul și Simona a recuperat, 2-3, continuând cu un game solid pe propriul serviciu, 3-3. Kerber a dus scorul la 3-4.

După o nouă pauză cauzată de ploaie, jucătoarele au revenit pe teren și au reluat meciul. Simona a părut că nu își regăsește ritmul, a dat 3 mingi de break, iar Kerber a fructificat-o pe a doua, 3-5, după care a închis autoritar setul, 3-6!

SETUL 2 // HALEP - KERBER 4-5

Kerber continuă marșul spre finală și deschide setul 2 cu un break, 0-1, după care a confirmat, 0-2, al patrulea game consecutiv.

După un game mamut jucat la avantaje pe serviciul jucătoarei noastre, Kerber a luat o opțiune importantă pentru finală, 0-3. Foarte incisivă cu dreapta, nemțoaica s-a distanțat după aceea la 3 gameuri, 1-4.

A urmat o răbufnire de orgoliu a Simonei, care a dus scorul la 3-4, cu un break distanță. Deși a avut minge de break pentru 4-4, Kerber și-a ținut cumpătul și a dus setul la 3-5.

Simona a dus setul până 4-5, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă, după ce Kerber s-a ținut tare pe propriul serviciu și a închis prima minge de meci, 4-6.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (97)
merace
merace  •  21 August 2016, 22:47
Postat de mishu_74 pe 21 August 2016, 16:44

***. io n-am vazut in viata mea atata ura cat exista la unii romanache. niciunde in lumea asta, un campion, un sportiv de performanta, care si-a dedicat viata sportului, care aproape nu a avut copilarie si care a facut atatea sacrificii pentru a performa cu succes, deci niciunde in lumea asta un astfel de om nu este tratat cu atata mizerie si rautate cum fac unii romani. e clar ca toate astea pleaca din frustrarea, din faptul ca nu au reusit nimic in viata si toate trebuie sa se abata pe capul campionului. efectiv mi-e sila ca pot fi compatriot ***..

Nu cred ca e o ura reala. Cred ca e o ura masluita si afisata pentru anumite interese...

merace
merace  •  21 August 2016, 22:42

Finala Pliskova-Kerber 6-3,6-1. Se vede ca si Kerber a fost epuizata de cursa lunga, dupa Olimpiada. Asa e in tenis, castiga mereu cine e mai in forma pe teren.

timm
timm  •  21 August 2016, 20:27

2016, corect multa multa umiditate la Sharapova. Sa nu se inece micuta, ca mai are muuult pana la mal.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează