SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep a primit cel mai frumos compliment posibil: "Are doar 60kg, dar o bună parte din această greutate o reprezintă inima"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 11:19

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) are parte de o caracterizare măgulitoare din partea jurnalistului Tennis Magazine, Peter Bodo. 

  • Simona Halep își află astăzi adversarele de la WTA Madrid, turneu pe care l-a câștigat anul trecut

"Greutatea ei oficială este de 60 de kilograme, dar rezultatele demonstrează că o bună parte din această greutate o reprezintă inima.

În mod ironic, principalul dezavantaj al Simonei nu are legătură cu dimensiunile ei. În ciuda entuziasmului și a eticii muncii neîntrerupte, Halep nu a fost niciodată luptătoarea necomplicată și fericită.

halep1

A purtat o bătălie îndelungată împotriva unei negativități adânc înrădăcinate. Aceasta a făcut-o uneori să dea mai puțin decât se aștepta de la ea și i-a determinat pe unii critici să o considere nesigură sau, și mai rău, o cauză pierdută", a scris Bodo conform libertatea.ro.

Vezi și: FOTO Imaginea postată de Halep după prima zi pe zgura de la Madrid: "A fost o adevărată plăcere să te am partener"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
braveheartro
braveheartro  •  06 Mai 2018, 09:25
Postat de balauru48 pe 04 Mai 2018, 15:33

Imi vine sa vomit...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  04 Mai 2018, 18:10
Postat de 1prezescu pe 04 Mai 2018, 14:53

Atunci se intelege de ce are o realizare sinusoidala si mediocra : cu inima nu poti juca tenis !

Mediocru esti tu !!! Nici macar !!! Ea e nr. 1 mondial !!!

balauru48
balauru48  •  04 Mai 2018, 15:33

Imi vine sa vomit...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează