SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Simona Halep a revenit în România » Primele declarații ale liderului mondial: "Cel mai frumos mesaj a fost de la Serena!"

FOTO: Cristi Preda +7   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 12:22

Simona Halep, locul 1 WTA, a aterizat astăzi la București, după ce a jucat duminică finala turneului de la Beijing.

Simona a fost așteptată de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, și ministrul Tineretului și Sportului, Alexandru Dunca.

"Este o onoarea să fiu azi aici. Sunt emoționată. Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă. Vreau să mulțumesc familiei, oamenilor cu care am lucrat și celor care mă susțin.

Visul meu a devenit realitate. De acum înainte va fi și mai greu. Îi mulțumesc lui Darren, care a crezut mereu în mine, că pot ajunge lider mondial. Îi mulțumesc domnului Țiriac, care a făcut multe pentru mine, și doamnei Ruzici, care a făcut multe pentru mine.

Acestă zi va rămâne mereu în mintea mea. Îi mulțumesc și lui Andrei Pavel. Încă mai manșeta lui, din 2008, de la Roland Garros. Era idolul meu. Hagi a fost mereu modelul meu, în viață și sport. 

Am primit sute de mesaje. Mulțumesc tuturor pentru mesajele trimise.

Cel mai mult mi-a plăcut un mesaj primit pe Instagram. A fost de la Serena. Nu mă așteptam. M-a bucurat enorm. A fost cel mai frumos mesaj. Mi-a scris cuvinte frumoase. Eu nu am avut curajul s-o felicit când a născut, dar am făcut-o acum. Nu e doar cea mai bună jucătoare de tenis din lume, ci și un om bun".

Despre sacrificiile făcute

"Chiar vorbeam cu mama mea, că am făcut multe sacrificii. Sâmbătă am uitat de tot. Nu pot spune că am avut o viața grea. Am avut momentele dificile, dar împlinirea profesională schimbă tot. Vreau să câștig un turneu de Grand Slam și să mă mențin cât mai mult pe locul 1. Mă voi odihni două zile, iar după aceea voi reveni pe teren și la Singapore (n.r. la Turneul Campioanelor)", a spus Simona Halep la Aeroportul Otopeni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
170643806721100
Tudor C. Metea  •  09 Octombrie 2017, 17:19

Ba tocmai prin prisma faptului ca nu a castigat decat un turneu, niciun GS (ba chiar a iesit foarte devreme in doua dintre ele), si in plus a mai avut si un inceput de sezon dezastruos, ii fac meritele sa fie si mai mari, pentru ca asta presupune constanta in celelalte turnee. Simona a fost mai tot timpul prin semifinale-finala. Poate iti mai aduci aminte ca prin Martie se faceau pariuri referitor la cat mai rezista in Top10.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  09 Octombrie 2017, 15:32
Postat de Ion Ionescu pe 09 Octombrie 2017, 15:31

Bre frustratule, a pierdut atat de "categoric", incat a fost egalitate la totalul de puncte jucate!! Dar ce sa inteleaga un oparit la minte ca tine?

Comentariul de mai sus este pentru acea creatura sinistra cu nick-ul simonhalep.

10204444699616941
Ion Ionescu  •  09 Octombrie 2017, 15:31

Bre frustratule, a pierdut atat de "categoric", incat a fost egalitate la totalul de puncte jucate!! Dar ce sa inteleaga un oparit la minte ca tine?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează