SPORTURI  »  TENIS  »  STUTTGART

Simona Halep a vorbit în premieră despre celebritate cu jurnaliștii nemți: "Nu-mi este ușor în România! E o țară mică"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 18:30

Simona Halep, locul 3 WTA, a susținut azi, la Stuttgart, o conferință de presă, în care a vorbit despre trecerea de la o suprafață la alta.

"Am nevoie de un meci, să-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp să gîndești pe zgură, o suprafață lentă", a declarat Halep.

"Totul este diferit. Mă simt bine pe zgură și pot cîștiga meciuri. Dar îmi trebuie cîteva partide de adaptare. Mă așteaptă un meci greu. Toată lumea joacă tenis de înalt nivel.

Așa că va fi dificil. Dar am șansa mea și sigur voi lupta pentru ea. Nu vreau să mă gîndesc acum la Roland Garros", a continuat Halep.

Halep a vorbit pentru prima dată despre celebritate și a recunoscut că este destul de greu să facă față: "După French Open a fost un boom. România este o țară mică și sînt recunoscută pe stradă. Am acum experiență cum să mă descurc în această situație, dar nu este ușor.

Sînt multe lucruri cu care să mă adaptez în afara terenului și să mă relaxez. Obișnuiam să fiu foarte stresată să vorbesc cu voi (n.r.- mass-media)", a recunoscut Simona Halep.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  22 Aprilie 2015, 11:34
Postat de Vasile Tichiris pe 22 Aprilie 2015, 10:45

ilie nastase -ion tiriac- nadia comanici-hagi-g.popescu-dobrin-etc etc etc etc sant celebrii in aceasta tara mica *** si nu lea fost asa de greu

ma uit numai la cati il injura pe Hagi, la cei care l-au scuipat pe Dorinel Munteanu...etc etc..nu mi se pare o tara atat de mare si nu mi se pare usor de trecut prin asta...bine e mai usor pentru cei de pe partea cealalta

597888413680884
Vasile Tichiris  •  22 Aprilie 2015, 10:45

ilie nastase -ion tiriac- nadia comanici-hagi-g.popescu-dobrin-etc etc etc etc sant celebrii in aceasta tara mica *** si nu lea fost asa de greu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  22 Aprilie 2015, 09:50

Romania tara mica?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează