SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Analiza lui Wim Fissette: "O ştiu foarte bine pe Simona, va fi ca un meci de şah"

Wim Fissette a antrenat-o pe Halep între februarie şi octombrie 2014
Wim Fissette a antrenat-o pe Halep între februarie şi octombrie 2014

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 17:08

Wim Fissette, antrenorul belgian care a transformat-o radical pe Angelique Kerber în 2018, a prefaţat duelul pe care nemţoaica îl va disputa mâine dimineaţă împotriva Simonei Halep, în semifinala turneului de la Australian Open.

  • Partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber va avea loc joi dimineaţă, de la ora 07:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Eurosport

"O știu foarte bine pe Simona, pentru că am lucrat împreună timp de un an, în 2014. E o jucătoare care, precum Angie, încearcă să returneze toate mingile și să atace cu backhand-ul.

Va fi o mare luptă, un meci precum un joc de șah", a declarat Wim Fissette în presa internaţională. 

Antrenorul belgian de 37 de ani a fost primul tehnician străin din cariera româncei. Simona și Wim au lucrat din februarie 2014 până în octombrie 2014, când colaborarea lor s-a oprit.

În această perioadă, Simona a disputat finala la Roland Garros, pierdută în faţa Mariei Sharapova, a jucat o semifinală la Wimbledon, unde a pierdut în faţa lui Bouchard, disputând şi finala de la Turneul Campioanelor din acel an, cedată clar în faţa Serenei Williams. 

2.20
e cota oferită de Unibet pentru o victorie a Simonei Halep. Kerber e favorită: are o cotă de 1.70

Vezi şi: Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

6. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Mats Wilander explică revenirea uluitoare a Simonei Halep: "Așa eram și eu"

7. SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // "Am citit perfect o parte a jocului!" » Conferință de presă explozivă a Simonei Halep: "Am fost supărată pe ceva"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  24 Ianuarie 2018, 20:15
Postat de indolentu pe 24 Ianuarie 2018, 17:20

ba fisic vezi ca decind te a trimis acasa cu semeseu au trecut 3 ani si un sfert asa ca lumea se mai schimba nu tot tu ierai antrenoru plingacioasei in fedcap si si a luat o cu virf si indesat de la halep la mamaia?

Si nu doar la Mamaia :-) Insa Angie chiar a jucatoarea buna, o fi avut si noroc, o fi fost si intamplare, dar a batut-o in finala AO chiar pe Serena si a fost #1 mult timp, Cunta e pistol cu apa pe langa Kerber .... Va fi foarte greu maine, insa mult succes!

spinoza
spinoza  •  24 Ianuarie 2018, 19:37

O stii pe Simona cum il stiu eu pe Parintele Galeriu!

indolentu
indolentu  •  24 Ianuarie 2018, 17:20

ba fisic vezi ca decind te a trimis acasa cu semeseu au trecut 3 ani si un sfert asa ca lumea se mai schimba nu tot tu ierai antrenoru plingacioasei in fedcap si si a luat o cu virf si indesat de la halep la mamaia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează