SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Cahill a trăit la cote maxime semifinala Australian Open » Moment fabulos cu antrenorul Simonei Halep

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 10:58

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în finala de la Australian Open. A învins-o pe Angelique Kerber, locul 16 WTA, scor 6-3, 4-6, 9-7, și va juca sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, în direct pe GSP.RO și în transmisiune directă pe Eurosport, cu daneza Caroline Wozniacki (2 WTA).

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a trăit la cote maxime evoluția elevei sale. Australianul s-a consumat mult și a fost surprins dându-i sfaturi Simonei Halep. În finalul meciului, Cahill i-a făcut câteva semne lui Halep și i-a cerut să se concentreze și să nu mai fie nervoasă. În plus, i-a cerut să nu mai vorbească și să treacă la fapte.

 

Toate articolele despre victoria Simonei Halep cu Angelique Kerber:

1. FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

2. VIDEO SENZAŢIONAL! Punctul turneului în meciul Simona Halep - Angelique Kerber: raliul-nebun din startul decisivului

3. Meci de foc în finala Australian Open » Locul 1 WTA se decide la Melbourne

4. Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

5. Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

6. Cifrele spun tot! Simona Halep a dominat-o categoric pe Angelique Kerber » Număr impresionant de puncte câștigătoare

7. UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close