SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Kerber a dezvăluit tactica pentru semifinala Australian Open: "Așa voi juca" » Ce spune despre Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 09:28

Simona Halep, locul 1 WTA, și Angelique Kerber, locul 16 WTA, vor evolua joi în semifinala de la Australian Open 2018. Meciul va începe în jurul orei 07:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

După ce a trecut în doar 51 de minute de Madison Keys, 6-1, 6-2, Angelique Kerber a vorbit despre semifinala cu Simona Halep și despre ce tactică va aborda în partida cu liderul WTA.

"Cu Simona Halep va fi un meci lung, cu schimburi lungi. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu și rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare.

Eu mă concentrez doar asupra mea. Știu că sunt bună în defensivă și asta mă face puternică. Și pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Știu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament și vreau să fac și în meciuri.  Vreau să îmi îmbunătățesc jocul.

Mă mișc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele și când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă", a spus Angelique Kerber la conferința de presă.

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

2. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

3. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
xnread
xnread  •  24 Ianuarie 2018, 13:27
Postat de catalynn pe 24 Ianuarie 2018, 09:52

Poate ne dezvăluie si REȚETA :-))))) ....... succesului! Fissette asta cred ca de cand a fost concediat prin SMS a inceput o facultate noua: farmacia! :-)))))

Bună ziua. Sunt multe jucătoare de tenis care și-au adjudecat un titlu/mai multe de GS la 30 de ani, ori trecute de tot atâtea primăveri și doresc să le enumăr: Ann Jones ; Margaret Court ; Billie Jean King ; Chris Evert ; Martina Navratilova ; Serena Williams ; Virginia Wade ; Li Na ; Flavia Penneta. După cum observați se poate, și nu s-a dovedit că la vremea izbandei, au fost influnetate de ''fortifianți'' interziși. Revenind la partida care ne interesează, aceasta va fi una extrem de dificilă în care ambele competitoare păstrează sansa victoriei.:)

ando89
ando89  •  24 Ianuarie 2018, 12:04
Postat de adi84. pe 24 Ianuarie 2018, 11:10

Va salut prieteni!

Salutare Adi:)

yoomanga
yoomanga  •  24 Ianuarie 2018, 11:39

Din primul tur tot astepti asta. Frustrare mare pe voi acriturilor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează