SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Wim Fissette, plecăciuni în faţa Simonei Halep după victoria dramatică cu Angelique Kerber: "Jos pălăria! De asta a pierdut Kerber"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 11:48

Wim Fissette, antrenorul lui Angelique Kerber şi fostul antrenor al Simonei Halep, a analizat duelul dintre cele două jucătoare din semifinalele de la Australian Open, câştigat de Halep în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 9-7.

Belgianul a încercat să găsească explicaţii pentru înfrângerea jucătoarei sale, dar în acelaşi timp a lăudat-o pe Simona Halep pentru evoluţia din meciul de azi.

"Jos pălăria în faţa Simonei. Anqelique a plătit preţul pentru multele meciuri disputate în acest debut de 2018", a declarat Wim Fissete într-un interviu acordat jurnalistului Christopher Clarey, de la New Tork Times.

Fissette a reacţionat şi pe Twitter după partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber: "A dat tot ce a avut mai bun azi. Ce pot să cer mai mult ca antrenor? Foarte fericit pentru acest start de an", a scris belgianul. 

Antrenorul belgian de 37 de ani a fost primul tehnician străin din cariera româncei. Simona și Wim au lucrat din februarie 2014 până în octombrie 2014, când colaborarea lor s-a oprit.

În această perioadă, Simona a disputat finala la Roland Garros, pierdută în faţa Mariei Sharapova, a jucat o semifinală la Wimbledon, unde a pierdut în faţa lui Bouchard, disputând şi finala de la Turneul Campioanelor din acel an, cedată clar în faţa Serenei Williams. 

Cine se impune la Australian Open?

Simona Halep
Caroline Wozniacki

Toate articolele despre victoria Simonei Halep cu Angelique Kerber:

1. FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

2. VIDEO SENZAŢIONAL! Punctul turneului în meciul Simona Halep - Angelique Kerber: raliul-nebun din startul decisivului

3. Meci de foc în finala Australian Open » Locul 1 WTA se decide la Melbourne

4. Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

5. Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

6. Cifrele spun tot! Simona Halep a dominat-o categoric pe Angelique Kerber » Număr impresionant de puncte câștigătoare

7. UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

8. Opinie de Luminița Paul: "E timpul să-i dăm lui Cahill creditul adevărat, rotund, pentru ceea ce este Simona Halep azi"

9. SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Trece peste barajul mental? Meciul cu Wozniacki este o premieră pentru Simona Halep la Australian Open

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
randew
randew  •  25 Ianuarie 2018, 13:04

e chiar asa greu sa aduceti doi oameni (jurnalisti) cu o dictie si un timbru adecvat, care sa nu aminteasca de comentariile de la Liga a 4-a... nu Stucan e problema... 50 vs. "poate da un 25 de mingi castigatoare" .... trist baieti, explicati ca pentru prima data in cariera ei, Halep domina adversare, are initiativa cu jucatoare de top 10, nu se rezuma sa puna mingi inapoi. 50 (halep) vs. 34 (kerber) la fel si la greseli nefortate arata ca Halep are initiativa nu ca a fost un meci echilibrat. Desi a pierdut un set si a avut momente cand putea pierde meciul mereu Halep a avut initiativa si daca va face asta si in continuare o sa raman ceva timp pe locul 1 mondial... totusi vorbiti de numarul 1 feminin mondial si semfinala / finala Australian Open.... un comentariu... de nivel foarte jos

gametable08
gametable08  •  25 Ianuarie 2018, 12:36
Postat de dinamo_fan pe 25 Ianuarie 2018, 12:14

Hale a jucat tot turneul ala din China, pana in finala si l-a si castigat. si cu amanari si cu ploaie si mutat finala in sala. A jucat si demonstrativele alea in decembrie. Kerber cate meciuri a jucat ?

In china a castigat si la simplu si la dublu plus meciurile demonstrative plus meciul de aici cel mai lung meci de la AO sau pe acolo acela de 4 h. a dat o in scuze ce sa faca si Kerber ,oricum nu o suport are prea multe figuri si ma bucur tare mult ca a trimis o acasa.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2018, 12:14

Hale a jucat tot turneul ala din China, pana in finala si l-a si castigat. si cu amanari si cu ploaie si mutat finala in sala. A jucat si demonstrativele alea in decembrie. Kerber cate meciuri a jucat ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează