SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep, apărată de colegele de la Fed Cup: "Nici eu nu aș fi venit"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 16:44

Simona Halep a fost criticată de multă lume pentru că nu participat la meciul echipei de Fed Cup din barajul pentru Grupa Mondială.

Halep, locul 3 WTA, a motivat că programul încărcat nu îi permite să joace pentru România. Irina Begu, racheta numărul 1 în meciul contra Canadei, a comentat decizia Simonei Halep.

"Am spus de la început că este decizia ei și trebuie să o acceptăm. Ea a jucat foarte multe meciuri în ultimul timp și are anumite obiective. Nici eu nu aș fi venit dacă eram în locul ei.

Este o decizie pe care Simona a considerat-o cea mai bună pentru ea. Ea este cea mai bună jucătoare a României. Este bine că am reușit să cîștigăm fără ea", a spus Irina Begu la sosirea în România. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
davi7
davi7  •  22 Aprilie 2015, 12:27

Si noi iti multumim ca existi ca sa ne faci teoria egocentrismelor,avem supranumerar la altruisti. Genul asta de mentalitate asigura o paine alba baietilor de la DNA.

945204972177188
Eugenia Cecilia  •  21 Aprilie 2015, 23:19

In loc sa fim mandri ca avem sportivi care fac Romania cunoscuta in exterior,in loc sa ii apreciem pe sportivi,copii olimpici si marii oameni ai acestei tari...noi...ii judecam. Pentru ce? Fiecare sportiv inainte de toate e OM nu jucarie. Fetelor,baietilor aveti o viata ! Traiti atat pentru voi si familiile voastre cat si sa va realizati visele. Multumesc ca existati!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează