SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep ar putea cădea pe locul 3 mondial. Dar nu asta este cea mai mare problemă a jucătoarei noastre!

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 16:09

Simona Halep a pierdut în faţa lui Alize Cornet în primul tur de la Madrid după un meci echilibrat, primul set durînd mai mult de o oră. Pînă la urmă, jucătoarea noastră s-a recunoscut învinsă, scor 6-7, 3-6.

Simona a jucat excelent în prima parte a sezonului şi a reuşit să urce pe locul 2 în lume în locul Mariei Şarapova, dar acum are primele probleme.

Înfrîngerea surprinzătoare de astăzi o poate duce pe locul 3 în clasament dacă Maria Şarapova va ajunge în finala turneului, aşa cum s-a întîmplat şi în sezonul trecut. Rusoaica a trecut astăzi în două seturi de elveţianca Bacsinszky.

Dacă va pica pe 3 în clasament, Simona ar putea fi nevoită să joace cu primele două jucătoare ale lumii dacă vrea să cîştige la Roland Garros.

În schimb, dacă va rămîne pe 2, românca ar putea scăpa de o eventuală semifinală cu Şarapova la Openul Franţei, în funcţie de tragerea la sorţi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
bogol
bogol  •  06 Mai 2015, 02:58

Sau cum sa scriem articole de amorul artei. Pana la om fi si om vedea mai e de jucat Roma...

ataraxia
ataraxia  •  03 Mai 2015, 23:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  03 Mai 2015, 21:40

Sarapova va castiga turneul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează