SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep are presa internațională la picioare: "Arată ca o campioană. Are o șansă de aur pentru a câștiga la Roland Garros"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 17:19

Presa internațională a caracterizat în termeni laudativi evoluția Simonei Halep din victoria obținută în fața Carlei Suarez Navarro, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, scor 6-1, 6-1.  

"Românca le-a arătat rivalelor de la Roland Garros de ce este în stare, după ce a distrus-o pe Carla Suarez Navarro. Are o șansă de aur pentru a câștiga un Grand Slam la Roland Garros", a notat site-ul eurosport.com.

" Simona Halep a arătat de ce este una dintre favoritele la câștigarea Roland Garros. Prestația sa arată de ce românca este pregătită să câștige competiția", a scris publicația engleză The Guardian.

"Simona a avut cea mai bună evoluție de la Roland Garros. Românca a jucat precum o mare campioană și a ajuns într-un mod strălucitor în sferturile de finală. Cu fiecare centimetru pe care-l face, cu fiecare pas, Simona se distanțează în favorita numărul unu la câștigarea trofeului", a scris site-ul oficial al Roland Garros.

"Românca a jucat genial și arată din ce în ce mai mult ca o campioană", au scris și spaniolii de la puntodebreak.com.

În sferturi, Simona Halep va avea oportunitatea de a-și lua revanșa în fața ucrainencei Elina Svitolina, cea care a învins-o pe reprezentanta noastră în finala de la Roma din urmă cu două săptămâni. Partida va avea loc miercuri, la o oră ce va fi stabilită ulterior. 

Citește și: Lecție de tenis! Simona Halep a jucat PERFECT și și-a umilit adversara după o oră de joc

Tactica prin care Halep a anihilat-o pe Suarez Navarro: "Știam că e bine să fac asta împotriva ei" » Detalii despre starea de sănătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andrei.33
andrei.33  •  05 Iunie 2017, 21:28

Am mai auzit placa asta.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 20:09

Succes Simona!

balauru48
balauru48  •  05 Iunie 2017, 18:10

Mai taie din ele da-le draq...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close