SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

McEnroe, sfat pentru Simona Halep după eliminarea de la Australian Open: „Va fi foarte bine dacă va face ca Nadal”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 17:39 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 19:28

John McEnroe (62 de ani) a comentat înfrângerea Simonei Halep din optimile Australian Open.

Câștigător a 7 turnee de Grand Slam, americanul a susținut o conferință de presă, la care a participat și Gazeta Sporturilor, și a analizat rezultatele de la Australian Open.

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open: „Mi-a fost rău, am amețit la un moment dat”
AUSTRALIAN OPEN
Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open: „Mi-a fost rău, am amețit la un moment dat”

John McEnroe, după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: „Dacă ar face ca Nadal, ar fi foarte bine”

Întrebat despre duelul dintre Halep și Cornet, McEnroe a subliniat faptul că temperatura de la Melbourne le-a pus probleme jucătoarelor și spune că e convins că românca poate triumfa din nou la un turneu de Grand Slam.

„Am văzut meciul Simonei Halep și e greu de analizat. În primul rând, a fost foarte cald. Asta e contat foarte mult. Lumea uită cât de greu să joci în asemenea condiții. În multe ocazii, ambele jucătoare, în special Simona, s-au aplecat, de parcă ar urma să cadă. A fost incredibil de greu.

Mi-a părut rău că Halep a pierdut, dar m-am bucurat pentru Cornet. A jucat 15 ani fără să ajungă în sferturile unui Grand Slam. 

Simona va lupta în continuare. Spune că vede lucrurile diferit. Am văzut că a declarat că vrea să se bucure de tenis. A fost în top, a văzut ce presiune și așteptări sunt. În unele momente s-a descurcat în foarte bine, în altele a fost greu. O vedem în unele momente că răstește la cei din echipa ei, pentru a se descărca.

Dacă se poate bucura de meciuri și de competiție și dacă ar face ca Nadal, care joacă fiecare punct de parcă ar fi ultimul, atunci va fi foarte bine. Este o multiplă campioană de Grand Slam, e puternică.

Cred că mai poate câștiga un Grand Slam. E posibil. Dacă o va face e altă poveste. A avut o carieră de succes și mereu a luptat”, a declarat John McEnroe.

Citește și: 

CTP, despre Halep și Cîrstea: „Sorana este cea mai spectaculoasă jucătoare a noastră. Simona nu a luat inițiativa”

Simona Halep iese din TOP 20 odată cu eliminarea de la Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  26 Ianuarie 2022, 08:29

Din momentul căsătoriei cu *** era clar pentru oricine că viața ei sportivă o să aibă o altă evoluție.*** practic i-a stopat accesul la marea performanță ,dar probabil acum este tare fericită în plan personal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4710534469029602
Alexey Puskin  •  25 Ianuarie 2022, 03:49

Salutare,realitatea este ca Simona Halep,este cea mai titrata tenismana a Romaniei ever,si cu certitudine in viitorul apropiat,Romania nu va avea alta de nivelul ei.Dar la fel de adevarat esta ca Simona nu doar ca nu va mai castiga vreun GM,nici macar nu se va mai apropia de vreo finala,ptr simplul motiv ca nu mai are si nu va mai avea motivatia si determinarea anterioara.Mai mult partenerul ei de viata ,cel care ar trebuii s a o sustina ,poate fi orice numai acel personaj care sa o motiveze nu,omu e limitat total mai ales la nivelul sportului de acest tip si anvergura ,si cu siguranta nu va intelege never ever caracterul si aspiratiile Simonei cel putin la acest capitol.Oricum SIMONA HALEP ,este legenda si parte din istoria sportului romanesc,iar ptr realizariile ei,momentele de fericire si mandrie oferite noua.merita tot respectul,admiratia si recunostiinta noastra.

costycostyca
costycostyca  •  24 Ianuarie 2022, 21:44
Postat de mishu_74 pe 24 Ianuarie 2022, 21:21

nu stiu daca Johnny Mac a zis multipla, dar cu doua GS castigate nu esti multipla castigatoare de GS. dubla, da. ar fi frumos sa mai castige inca unul, l-ar merita pe deplin avand in vedere inca trei finale de GS jucate. e o mare campioana, e a noastra, dar sa nu devenim ridicoli. multiplii castigatori sunt Big3, Sampras, Agassi, chiar Johnny Mac, Serena, Steffi, Court, Evert... astia da.

te cam bate logica...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează