SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Ce urmează pentru Simona Halep! Programul jucătoarei noastre: ce șanse sunt să joace pentru România contra Canadei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 18:36

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. GSP.RO a realizat posibilul program al româncei după primul Mare Șlem al anului.

Așa cum a anunțat Stere Halep, tatăl Simonei, pentru sportiva noastră urmează aproximativ două săptămâni de pauză, după două săptămâni de concurs.

Tocmai pentru această vacanță Simona Halep a ales să renunțe la turneul de la Sankt Petersburg, unde a participat anul trecut și a ajuns până în sferturile de finală. Va pierde astfel 100 de puncte.

Prima competiție la care ar putea reveni Simona este Cup Fed. Președintele FRT, George Cosac, a spus că jucătoarea ar fi transmis semnale pozitive în privința meciului cu Canada de la Cluj, din turul I al Grupei Mondiale II din 10 și 11 februarie.

Apoi sunt șanse mari să participe la turneul de la Doha, care începe la 12 februarie, acolo unde anul trecut n-a participat.

ALTE ARTICOLE DESPRE FINALA AUSTRALIAN OPEN

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  27 Ianuarie 2018, 23:32

F.R.Tenis plateste cumva jucatoarele de Fed Cup, sau banii ii iau sefii?! Pentru orice jucatoare, e o onoare sa reprezinte Romania in Fed Cup, si pentru Simona banii nu ar fi o problema, ca are destui, deci daca joaca, o face doar din patriotism, cand se simte in forma. Dar ea nu e obligata sa joace pentru Romania daca nu e recuperata fizic - nu castiga meciuri doar cu renumele, ci cu forma fizica buna.

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Ianuarie 2018, 20:36

Ar fi excelent sa joace la Cluj!

balauru48
balauru48  •  27 Ianuarie 2018, 19:44

0 sanse!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează