SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Ce șanse îi dă Năstase lui Halep în finala de sâmbătă: "Ți-a trecut glonțul pe la ureche, dar mai bine că n-a intrat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 20:47

Ilie Năstase a vorbit despre performanța fantastică a Simonei Halep de a ajunge în finala de la Australian Open, după ce a învins-o în penultimul act pe Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7.

"A fost meciul carierei Simonei, mai ales că adversara ei nu a fost precum Osaka sau Davis. Nu uitați că Angelique Kerber a fost și număr unu mondial, are Grand Slam-uri câștigate. De aceea și jocul a fost cu totul altfel și foarte strâns. Și, totuși, după cum a început meciul, nu mă gândeam la unul maraton.

Simona a avut 5-0 în primul set, apoi a condus cu 3-1 în setul al doilea și șansa de a face 4-1 pe serviciul ei, dar a ratat oportunitățile și meciul s-a complicat. La 5-0 am sesizat că Simona n-a mai fost agresivă și i-a dat astfel șansa lui Kerber de a reveni și a face 5-3, după care germanca putea face chiar 5-4. Deci, meciul putea fi terminat în două seturi", a declarat Ilie Năstase la TV Digi Sport.

Năstase îi dă șanse Simonei în finala de sâmbătă: "După un astfel de meci, cum a fost și cel cu Davis, te încarci și îți dă foarte mare încredere. Adică ți-a trecut glonțul pe la ureche, dar mai bine că n-a intrat. Fiecare meci e diferit, așa că nu ne putem face planuri înaintea unei finale de Grand Slam. Sigur, fetele se cunosc foarte bine, antrenorii știu ce pot fetele.

Revenind la meciul cu Kerber, aceasta era puțin incomodă pentru Simona, fiind stângace, s-a văzut că a câștigat mereu pe reverul Simonei și nu prin ași. Acum, finala cu Wozniacki va fi una memorabilă, Simona are o zi de refacere, știe ce trebuie să facă pentru a se recupera, dar după un astfel de meci tu ai încrederea cea mai mare, nu adversarul".

  • Finala AO va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30, şi va fi în format liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Eurosport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  26 Ianuarie 2018, 00:02

simona easti cea mai tari, sai la la la la la la... gioaca tenis gioaca tari, sai la la la la la la :D sursa trolosport.ro asta pentru merace ca cica o canta aia :P

merace
merace  •  25 Ianuarie 2018, 21:51

Năstase a avut ghinionul să fie mare campion pe vremea când cântece se făceau doar pentru Ceaușescu, dar tot a rămas legendă. Simona e azi atât de iubită, că aromânii o cântă și devine legendă pe zi ce trece, cu fiecare meci mare: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  25 Ianuarie 2018, 21:20

Haidi uai simono

Vezi toate comentariile (3)
Comentează