SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI! Pe cine văd casele de pariuri favorită în marea finală de la Australian Open

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 11:17

Simona Halep s-a calificat astăzi în cea de-a treia finală de Grand Slam a carierei. Românca a învins-o în semifinalele de la Australian Open pe Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7, după un meci de-a dreptul dramatic şi epuizant. 

În finală, Halep se va duela cu daneza Caroline Wozniacki, care a trecut în această dimineaţă de Elise Mertens, scor 6-3, 7-6.

Bookmakerii au stabilit deja cotele de la pariuri pentru marea finală de sâmbătă şi o creditează pe Simona cu prima şansă la cucerirea trofeului!

Majoritatea agenţiilor online de pariuri îi oferă Simonei Halep o cotă care variază între 1.65 şi 1.70, în timp ce Wozniacki e considerată outsider. Daneza are o cotă de 2.25 în finală.

  • Partida dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki va fi sâmbătă, de la ora 10:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Eurosport.

Toate articolele despre victoria Simonei Halep cu Angelique Kerber:

1. FĂRĂ CUVINTE! Simona Halep a făcut meciul carierei! » ULUITOARE! LIDERUL MONDIAL MERGE ÎN FINALĂ! BRAVO, SIMONA HALEP!

2. VIDEO SENZAŢIONAL! Punctul turneului în meciul Simona Halep - Angelique Kerber: raliul-nebun din startul decisivului

3. Meci de foc în finala Australian Open » Locul 1 WTA se decide la Melbourne

4. Primele declaraţii ale Simonei Halep după meciul epic cu Angelique Kerber: "Încerc să fiu calmă, sunt mândră de ceea ce am realizat"

5. Aici s-a jucat totul! TOP 3 elemente-cheie ale victoriei Simonei Halep: care a fost slăbiciunea devenită armă

6. Cifrele spun tot! Simona Halep a dominat-o categoric pe Angelique Kerber » Număr impresionant de puncte câștigătoare

7. UNICĂ în istorie! Simona Halep e la un pas de o performanţă FABULOASĂ în finala cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

8. Opinie de Luminița Paul: "E timpul să-i dăm lui Cahill creditul adevărat, rotund, pentru ceea ce este Simona Halep azi"

9. SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Trece peste barajul mental? Meciul cu Wozniacki este o premieră pentru Simona Halep la Australian Open

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
mannecken
mannecken  •  25 Ianuarie 2018, 12:59
Postat de dinamo_fan pe 25 Ianuarie 2018, 12:11

personal merg sa pun pe Wozniaki, e cota prea ademenitoare pentru volori sensibil egale.

Bine, pune. Vezi ce zice si Borcea. Poate ai turneu si finala cu el, meci închis spectatorilor. Sa te grabesti, se pare ca se retrage din activitate.

mannecken
mannecken  •  25 Ianuarie 2018, 12:54
Postat de dinamo100 pe 25 Ianuarie 2018, 11:58

Off, nu e ok cand Simona e favorita! Si in finala de la RG ea a fost favorita... Simona joaca mai bine atunci cand este sub presiune si nu are nimic de pierdut, nu atunci cand e favorita. In orice caz, acum pare mai solida din punct de vedere mental decat anul trecut, speram sa fie altfel.

Da, asa zic si eu. Noi când suntem favoriti o cam dam de gard indiferent de competitie...Acum Simona este sub presiune asa cum nu a fost niciodata în cariera ei. Sper sa foloseasca aceasta presiune si sa o valorizeze pozitiv. O afecteaza comentariile negative ale specialistilor somnorosi, cu cafeaua sau berea lânga ei si plapuma pâna la gât. Sper sa le citeasca pe toate si sa le transforme în energie pozititva. Hai Simona, o sa traim cu tine emotia întregului meci. Este greu pentru tine, dar mai greu pentru noi :) pe fotoliu, :) Victorie, te iubim cu totii!!!!!!!!!!!!!!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Ianuarie 2018, 12:11

personal merg sa pun pe Wozniaki, e cota prea ademenitoare pentru volori sensibil egale.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează