SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Rușii insistă degeaba :) » Mesaj pentru Simona Halep înaintea finalei AO

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 21:05

Simona Halep a anunțat în două rânduri de când e la Australian Open că după acest turneu își va lua o mică vacanță și că va absenta de la turneul din Sankt Petersburg.

Acum, că s-a și calificat în finală, a devenit practic imposibil ca Simona să mai joace în Rusia, deoarece turneul respectiv începe luni, iar Halep va pleca abia duminică din Australia. 

Totuși, organizatorii turneului din Rusia încă pomenesc numele Simonei în avanpremiera competiției lor și au postat un mesaj-invitație pe contul lor de Twitter:

" Simona Halep și Caroline Wozniacki se vor lupta pentru titlul de Grand Slam de la Australian Open. Le așteptăm pe ambele finaliste la Sankt Petersburg".

100 de puncteva pierde Simona dacă nu va concura la Sankt Petersburg, după ce la ediția precedentă ajunsese în "sferturi"

  • Finala AO va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30, şi va fi în format liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Eurosport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1765309433781743
Ionel Lazarescu  •  26 Ianuarie 2018, 10:04

Mulți nenorociți pe lumea asta! Cum să vorbești urât despre Simona Halep după jocul de la AO!Ăștia nu sunt români, sunt scursuri ale unei societăti abjecte! Rușine să vă fie!!!

merace
merace  •  25 Ianuarie 2018, 21:34

Reclame depasite se dau si la noi. Nu de mult am vazut la TV reclame la un eveniment important care deja trecuse de 1-2 zile! Reclamele sunt doar pentru atras si convins cumparatori, nu pentru informare! :D Oricum, pe Wikipedia, Simona apare deja ca retrasa de la St.Petersburg,

Vezi toate comentariile (2)
Comentează