SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // S-a dat lovită?! Victor Hănescu lansează o ipoteză șoc după finala de la Melbourne

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 14:44

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open, 6-7(2), 6-3, 4-6 cu Caroline Wozniacki. Victor Hănescu, sfertfinalist la Roland Garros, crede că e posibil ca daneza să fi apelat la o strategie pentru a întoarce soarta partidei.

Momentul care a schimbat cursul meciului a venit la scorul de 4-3 în decisiv pentru Simona, imediat după ce jucătoarea noastră a câștigat game-ul pe serviciul adversarei. Wozniacki a cerut intervenția medicului, acuzând dureri la genunchiul stâng. După acel time-out medical, daneza a câștigat ultimele trei game-uri și finala.

Acea pauză cerută de Caroline a venit dintr-odată. Nu o anunța nimic. Nu a fost ca la Simona, care a acuzat mai mult timp că nu se simte bine până să ceară intervenția medicului. E posibil să fi fost o strategie. Până la urmă, dacă așa a fost, chiar e meritul ei pentru că a avut luciditate în momentele alea și a știut să îi taie ritmul Simonei”, a explicat Victor Hănescu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
1816845398368135
Ems Emy  •  28 Ianuarie 2018, 11:53
Postat de suzana2a pe 28 Ianuarie 2018, 08:58

Prost popor! Mai aveam putin si o consideram eroina planetara desi trollul Halep a pierdut la AO si primul loc si finala! Suntem penibili, daca nu mai mult.....

nu va inteleg ce aveti cu fatuca asta...si-a castigat singura imaginea, banii ... totusi la cate sporturi suntem nr 1-2-5 mondial? ...Suzana...tu la ce crezi ca ai putea sa fi locul 2 mondial? banuiesc ca doar la shopping in mall.

suzana2a
suzana2a  •  28 Ianuarie 2018, 09:02

Vreau sa spun ca fata isi vede interesul personal si atat! Material in primul rand si e normal asa! Sa fie sănătoasă! Bine ca poate! .... Aberațiile cu patriotismul si cu adunarile populare în care Stere Halep rupe masa si varsa pahare, ține de balcanismul nostru existential. Iar presa amplifica caraghios comportamentul acestei sportive care este bună doar pana la nivelul ei....

suzana2a
suzana2a  •  28 Ianuarie 2018, 08:58
Postat de comunist pe 27 Ianuarie 2018, 20:59

buna jucatoare, zero titluri de grand slam

Prost popor! Mai aveam putin si o consideram eroina planetara desi trollul Halep a pierdut la AO si primul loc si finala! Suntem penibili, daca nu mai mult.....

Vezi toate comentariile (63)
Comentează